Με τον Φώτη Παπουλή να συμπεριλαμβάνεται στην 20μελη αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Αναστόπουλος λίγο μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί κρητικού εδάφους για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

O 26χρονος επιθετικός του ΟΦΗ που αποχώρησε πρόωρα από το ματς με την Δόξα Δράμας λόγω ενός τραβήγματος που ένιωσε στον αριστερό δικέφαλο έκανε και την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα αλλά σε αυξημένους ρυθμούς χωρίς να νιώσεις ενοχλήσεις και παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα ο Νίκος Αναστόπουλος τον επέλεξε για την αποστολή στο Αγρίνιο και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην τελευταία προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες του ΟΦΗ το Σάββατο το απόγευμα στο Αγρίνιο με την οποία και θα ολοκληρώσουν και τυπικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Πέρα από τον Παπουλή πιο χαλαρό πρόγραμμα καθαρά για λόγους ξεκούρασης ακολούθησαν και οι Γεωργίου, Γαλανόπουλος, Μάντζιος και Ταυλαρίδης.

Στην 20μελη αποστολή για το Αγρίνιο ο Ν. Αναστόπουλος επέλεξε τους : Κάρολ, Βεζυρίδη, Γαλανόπουλο, Μπουλούτ, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Γεωργίου, Ταυλαρίδη, Σόουζα, Βερόν, Χόρχε Λόπεζ, Μάντζιο, Σίσιτς, Καμπάνταη, Μποντόρ, Σουμπίνιο, Ουκάρ, Ζορμπά, Μονιάκη και Παπουλή.

Εκτός αποστολής πέρα από τον τιμωρημένο Ζόρντι Λόπεθ και τον τραυματία Ζαχαράκη έμειναν και οι Μπούρμπος, Πίτσος, Κατάι, Σαχσανίδης, .Νύκταρης και Χαριτωνίδης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί στις 9.20 από το Ηράκλειο στην Αθήνα με αεροπλάνο και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικός στο Αγρίνιο όπου αναμένεται να φτάσει γύρω στις 3 το μεσημέρι.

Τα σχέδια για την ενδεκάδα

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του προπονητή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό η αρχική ενδεκάδα της κρητικής ομάδας σε σχέση με το ματς με την Δόξα Δράμας αναμένεται να έχει 2 με 3 αλλαγές. Οι Μπουλούτ , Κάλαϊτζιτς και Σουμπίνιο που πήραν ανάσες στο ματς με τους Δραμινούς αναμένεται να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα. Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό σε διάταξη 4-3-3 είναι αυτή με τους Κάρολ κάτω από τα δοκάρια στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Μπουλούτ και στα στόπερ τους Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Από εκεί και πέρα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Κάλαϊτζιτς με τον Σουμπίνιο να παίζει λίγο πιο μπροστά τους ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά αν είναι καλά ο Παπουλής θα ξεκινήσει το ματς αλλιώς θα πάρει την θέση του ο Χόρχε Λόπεθ , αριστερά θα παίξει ο Σίσιτς και στην κορυφή ο Μάντζιος.

Αναμένονται πληρωμές από Δευτέρα

Στο μεταξύ από την Δευτέρα οι παίκτες του ΟΦΗ μετά από αρκετό καιρό αναμένεται να δουν το «χρώμα» του χρήματος καθώς ειδοποιήθηκαν ότι θα γίνουν πληρωμές μέσα στην εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα η την Τρίτη από τα χρήματα που θα ξεμπλοκαριστούν από τον Ο.Π.Α.Π και τα τηλεοπτικά.

* Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ με ανακοίνωση της , συλλυπείται θερμά το βουλευτή κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την οικογένεια του για το θάνατο του πατέρα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook