Στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο την Δόξα Δράμας τέθηκε ο Σέρχιο Λεάλ καθώς ο Ουρουγουανός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή ξεπερνώντας τις μικροενοχλήσεις που είχε την Πέμπτη.

Το ίδιο έγινε και με τον Ολίσε ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής αφού είναι τιμωρημένος όχι όμως και με τον Μπέτο καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος της κρητικής ομάδας δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των υπολοίπων παικτών και έκανε ατομικό πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία καθώς οι ενοχλήσεις που έχει στον αχίλλειο τένοντα ήταν και σήμερα έντονες.

Μετά και τα της σημερινής προπόνησης λοιπόν οι απουσίες του Εργοτέλη για το ματς με την Δόξα Δράμας θα είναι τρεις και θα έχουν να κάνουν με τους τιμωρημένους Χίμπλιγκερ και Ολίσε και τον τραυματία Μπέτο.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της Κυριακής θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί όπου μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook