Σε σύγχρονη λέσχη για πόκα και φρουτάκια είχε μετατρέψει το κατάστημά του ένας 27χρονος Ηρακλειώτης, τον οποίο αναζητούν οι αρχές για να τον συλλάβουν.

Το βράδυ της Παρασκευής για την ακρίβεια, άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, αξιοποιώντας πληροφορίες που περιέγραφαν τη δράση του 27χρονου, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση ελέγχου στο κατάστημα του νεαρού.

Οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν καθώς κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν τέσσερα (4) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα τύπου «ΡΟΥΛΕΤΑ», έξι (6) ηλεκτρονικά παγνιομηχανήματα τύπου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» μάρκας REAL MAGIC και τέσσερα (4) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα τα οποία περιέχουν λογισμικό πρόγραμμα παιγνίων «ΠΟΚΑ» και «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ».

Μάλιστα στο ένα από αυτά, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να «απασχολείται» ένας 36χρονος θαμώνας, ενώ ο υπεύθυνος του μαγαζιού, αντιλαμβανόμενος την είσοδο αστυνομικών στον χώρο, πέταξε το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ σε κάδο απορριμμάτων.

Στο κόλπο ήταν και ένας 50χρονος που βρισκόταν έξω από το κατάστημα και εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου, εποπτεύοντας τον εξωτερικό χώρο αυτού και βοηθούσε στην διενέργεια των τυχερών και απαγορευμένων παιγνίων.

Παράλληλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πέντε (5) κάμερες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί εσωτερικά και εξωτερικά του καταστήματος, κατέγραφαν την είσοδο και το δρόμο έξω από αυτό, για την έγκαιρη απενεργοποίηση των παιγνιομηχανημάτων σε γενόμενο έλεγχο.

Το σύστημα όμως αυτό όπως αποδείχτηκε δεν λειτούργησε σωστά, και έτσι οι τρεις που προαναφέρθησαν, ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο τσιλιαδόρος και ο πελάτης, συνελήφθησαν.

Επίσης κατά τον έλεγχο ανευρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια κληρωτίδα η οποία απέδιδε χρηματικά ποσά στους υποψήφιους παίχτες εντός της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Τέλος ο έλεγχος αποκάλυψε μια ακόμα παράβαση του 27χρονου ιδιοκτήτη καθώς το προαναφερόμενο κατάστημα, στερείται άδειας ίδρυσης και λειτουργίας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook