Κλειστό είναι από τη Τρίτη και για μια ακόμα φορά το κολυμβητήριο Χανίων αφού η πισίνα λόγω έλλειψης πετρελαίου σταμάτησε να λειτουργεί. Και μάλιστα χωρίς πρώτα να λάβει καμία ειδοποίηση η διοίκηση του Ν.Ο. Χανίων!

Πρόκειται για την πολλοστή φορά που συμβαίνει το ίδιο γεγονός το τελευταίο –μεγάλο διάσημα- με το πρόβλημα να έχει αποκτήσει πλέον μεγάλες διαστάσεις χωρίς μάλιστα να διαφαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί λύση.

Και όλα αυτά στη καρδιά της αγωνιστικής περιόδου για πολλά αθλήματα, με αποτέλεσμα σε πρώτη φάση τρεις διοργανώσεις που είναι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο να κινδυνεύουν να αναβληθούν.

Πάντως το πρωί της Τρίτης (15/2), η διοίκηση του Ν.Ο. Χανίων με επιστολή που απέστειλε στους σχετικούς με το θέμα φορείς και συγκεκριμένα στον Γ.Γ.Α. Παναγιώτη Μπιτσαξή, στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, στον δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, στον αντιδήμαρχο Χανίων Δημήτρη Λειψάκη και στον πρόεδρο του Ε.Α.Κ. Χανίων Ιπποκράτη Μανουδάκη, τους ενημερώνει για το πρόβλημα ζητώντας την κατανόηση και την άμεση επέμβασή τους.

Η επιστολή του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

«Κύριοι, Σας ενημερώνουμε ότι οι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 19-20 Φεβρουαρίου επίσημες αθλητικές δραστηριότητες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Χανίων:

1ον) αγώνας Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών υδατοσφαίρισης
2ον) ημερίδα ορίων τεχνικής κολύμβησης
3ον) αγώνας Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών υδατοσφαίρισης κινδυνεύουν να μη πραγματοποιηθούν με τα προβλήματα που αυτό θα επιφέρει.

Επίσης την Πέμπτη (17/2) αναχωρεί για την Αθήνα, η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης προκειμένου να λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης. Είναι εξαιρετικά κρίσιμες οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών ώστε να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook