Εύκολο αποδείχτηκε το πέρασμα του Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES από το Ηράκλειο καθώς στην πρεμιέρα της Α2 κατηγορίας επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 17-3.
Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ μεγάλη, δείγμα ίσως της συνέχειας που περιμένει το χανιώτικο συγκρότημα, το οποίο ωστόσο θα πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και να μην εφησυχάσει.
Η χαμηλή δυναμικότητα του ΟΦΗ έδωσε τη δυνατότητα στον Νίκο Βλαζάκη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς πολίστες που είχε στη διάθεσή του, οι οποίοι ικανοποίησαν με την απόδοσή τους στέλνοντας το μήνυμα ότι μπορεί να τους υπολογίζει σοβαρά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο, ο ΝΟΧ ANEK LINES είχε εξασφαλίσει σοβαρή διαφορά επί του ΟΦΗ με 5-0, που όσο κύλαγε ο αγώνας «άνοιγε» ολοένα και περισσότερο (2-8, 3-12 και 3-17, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα).

 Σύμφωνα με τον τεχνικό της χανιώτικης ομάδας: «Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα που ήταν κάτι που επιθυμούσαμε πολύ. Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα τόσο αδύναμο τον ΟΦΗ. Για αγώνα πρεμιέρας, δείξαμε σοβαρότητα. Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν φέτος. Η θέση αυτής της ομάδας είναι στην Α1... Από την άλλη, δεν γίνεται να συνεχίσουμε να υπολειτουργούμε. Η κατάσταση που επικρατεί στο κολυμβητήριο με το πετρέλαιο είναι απαράδεκτη. Δε μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Δε μπορούμε να κοροϊδεύουμε! Είναι άδικο και για τον Όμιλο και γι’ αυτά τα παιδιά που είναι εξαιρετικοί αθλητές να μη μπορούν να προπονηθούν όπως πρέπει».
Τα γκολ του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES μοιράστηκαν οι Βιζυράκης 3, Φράγκος 3, Αυγουστιανάκης 2, Μουστεράκης 2, Μπαριωτάκης 2, Πρωτοπαπαδάκης 1, Κωνσταντουδάκης 1, Χαριτάκης 1, Λάππας 1, Μαρκάκης 1
Και για τον ΟΦΗ: Γκιάτας 2, Γεωργόπουλος 1.