Μια μέρα μετά την πολύ μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Διαγόρα στη Ρόδο ο Λεωνίδας Καμπάνταης μίλησε στον ραδιόφωνο του Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για στο σπουδαίο διπλό της ομάδας του, για την δύσκολη συνέχεια και τον στόχο της ανόδου, για το Νίκο Αναστόπουλο αλλά και για τις προσωπικές του επιδιώξεις.

Για την παρουσία του στην ομάδα

«Προσωπικά ήμουν πολύ αισιόδοξος ότι με τον ερχομό μου στην ομάδα όλα θα πήγαιναν καλά.. Το ρόστερ του ΟΦΗ είναι πολύ αξιόλογο ήρθαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και όλοι οι νέοι παίκτες μπήκαμε στο πνεύμα και στο κλίμα της ομάδας πολύ γρήγορα. Από το παιχνίδι με την Καλλιθέα η ομάδα δείχνει ότι ξέρει πώς να παίζει ώστε να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει . Μπορεί και με την Καλλιθέα και τον Διαγόρα να μην είχαμε βρει τον ρυθμό μας αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα . Έχουμε πάρει μεγάλη ανάσα με τις τρεις συνεχόμενες νίκες που έχουμε κάνει . Μένουν 12 παιχνίδια αλλά δεν κυνηγάμε τον Παναιτωλικό γιατί θέλουμε να νικάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ

«Όλες οι ομάδες αγωνίζονται ένα εξάμηνο κοιτάνε που πονάει η ομάδα και που χρειάζεται ενίσχυση και αναλόγως το μέγεθος της ομάδας γίνονται οι ανάλογες κινήσεις τον Ιανουάριο . Τα παιδιά που βρισκόταν ήδη στον ΟΦΗ μας βοήθησαν και μπορώ να πω ότι έχουμε δεθεί οι καινούργιοι με την ομάδα , και πιστεύω ότι θα προσθέσουμε ένα λιθαράκι και εμείς από την πλευρά μας για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στη Ρόδο

«Πρέπει να ξέρουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Πετύχαμε μια επαγγελματική νίκη στη Ρόδο αλλά καθαρή γιατί οι τρεις πόντοι έχουν σημασία για μια ομάδα. Δόξα το θεό ήρθε νωρίς το γκολ , το κρατήσαμε λειτουργήσαμε πολύ καλά αμυντικά στα στημένα και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Θα θέλαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ αλλά και το ένα τέρμα ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο

«Πάνω απ΄όλα η αγωνιστική μας ανάκαμψη οφείλεται στον προπονητή και στην νοοτροπία που έχει περάσει στην ομάδα . Ο κ. Αναστόπουλος προσπαθήσει να αφυπνίσει τους παίκτες και να μην αδικήσει κανένα. Είναι πολύ δύσκολο για ένα προπονητή να διαχειριστεί ένα μεγάλο ρόστερ σαν αυτό του ΟΦΗ . Μας έχει πει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και ακόμα και για τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πρώτος τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα

«Τα Τρίκαλα παρουσιάζουν ένα καλό πρόσωπο. Είναι μια υπολογίσιμη δύναμη, και έχουν νεαρούς παίκτες τρέχουν αρκετά. Είχα την ευκαιρία να τους αντιμετωπίσω το καλοκαίρι σε ένα φιλικό προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου και μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση. Έχει καλές μονάδες σαν ομάδα και παρουσιάζουν καλό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια . Πιστεύω ότι τα Τρίκαλα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μια θέση στα πλέϊ οφ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook