Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και στο καλό ποδόσφαιρο έχει ο Εργοτελης στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας (5.15μ.μ Novasports 2) στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

O Νίκος Καραγεωργίου και οι παίκτες του βλέπουν το ματς με τους Δραμινούς ως μια καλή ευκαιρία για να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά ώστε στα δύο ματς που απομένουν στη συνέχεια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Τα προβλήματα για τον προπονητή του Εργοτέλη κόντρα στο συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη δεν λείπουν καθώς ο Καβαλιώτης τεχνικός μετράει τρεις απουσίες για το αυριανό ματς. Ο λόγος για τους τιμωρημένους Χίμπλιγκερ και Ολίσε και τον τραυματία Μπέτο.

Στον αντίποδα επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή αλλά και στην ενδεκάδα του Εργοτέλη ο Λεάλ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς.

Ο Νίκος Καραγεωργίου πήρε 20 παίκτες στην αποστολή για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας που είναι οι εξής : Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Νταντόμο, Χαντί, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Λεάλ και Καρέλης.

Εκτός αποστολής πέρα από τους Μπέτο, Ολίσε και Χίμπλιγκερ έμειναν και οι γνωστοί τραυματίες Αθανασίου και Ρομάνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook