Στην τεχνική ηγεσία του Ιωνικού θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Μίκι Τσίρκοβιτς , παρόλο που τη Κυριακή ανακοίνωσε, μετά και την ήττα από τον Πανθρακικό με 0-1, την παραίτηση του από πάγκο της ομάδας. Μία απόφαση που δεν έγινε δεκτή από τους ιθύνοντες του συλλόγου, δίνοντας «ψήφο» εμπιστοσύνης στο Σέρβο τεχνικό.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς σε δηλώσεις του, μίλησε αρχικά για την διάθεση της διοίκησης να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας, κάτι που όπως είπε και ο ίδιος, τον τιμάει ιδιαίτερα και γι΄ αυτό θα συνεχίσει να βρίσκεται στο… τιμόνι του Ιωνικού.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Με τιμάει το γεγονός ότι η διοίκηση θέλει να συνεχίσω στον Ιωνικό. Σέβομαι την απόφαση τους να μην κάνουν δεκτή την παραίτηση μου γι΄ αυτό και θα παραμένω στην ομάδα μέχρι νεωτέρας.», είπε ο κ. Τσίρκοβιτς και συμπλήρωσε : «Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα και πιστεύω αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα και ο Ιωνικός θα είναι και του χρόνου στην Β\’ Εθνική»

Για το γεγονός ότι αποφάσισε να παραιτηθεί σχολίασε : «Εγώ υπέβαλα την παραίτηση μου γιατί άκουσα από τον κόσμο, στο παιχνίδι, κάποιες αποδοκιμασίες και θεώρησα ότι ίσως να μην είναι ικανοποιημένοι από εμένα κάτι που με στεναχώρησε. Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι ο κόσμος δεν ξέρει τα προβλήματα που υπάρχουν και ότι αν ο Ιωνικός υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι χάρη στα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook