Πολύ καλό ξεκίνημα έχει κάνει στον όμιλο παραμονής η Κορωνίδα, που με ανατροπή στο σκορ κέρδισε 2-1 τα Κεραμειά και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του ομίλου παραμονής της Α’ ΕΠΣΧ.

Στο μοναδικό πρωινό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18’ με τον Ανδρουλάκη, ενώ «φωνάζουν» για ένα ακυρωθέν γκολ του ίδιου με υπόδειξη της Τουλουπάκη.

Ο σύλλογος του Βάμου κατάφερε να φτάσει αρχικά στην ισοφάριση στο 35’ όταν το σουτ του Τζαγκαράκη απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού ο Ποθητός, αλλά στην επαναφορά ο Τζανουκάκης βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Η ολική ανατροπή έγινε στο 85’ όταν ο Τζαγκαράκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Ποθητό και τον «κρέμασε» με… ραμπόνα για να σημειώσει ένα υπέροχο γκολ.

Διαιτητής ήταν η Βραχνάκη με βοηθούς την Τουλουπάκη και την Παναγέα.

Κορωνίδα (Κυριάκος Γρηγοράκης): Σμπυράκης, Τρούλος, Αγιασμενάκης, Τσιτσιριδάκης, Β. Κακαξυλάκης (87’ Σαπουνάκης), Λεσεμίν (75’ λ.τρ. Λαζαρίδης), Κουγεντάκης (46’ Ιερωνυμάκης), Τζαγκαράκης, Μαρινάκης, Τζανουκάκης, Ι. Κουρκούτης.

Κεραμειά (Κώστας Ηλιάκης): Κ. Ποθητός, Κολοκυθάς, Δρακακάκης, Κελαϊδής, Λουκόπουλος, Ι. Μπουρμπάκης, Γεωργανάς, Ποποδάκης (65’ Τοπούζογλου), Λυβιάκης, Γληγόρης (70’ Λειβαδιωτάκης), Ανδρουλάκης.Λευτέρης Αντωνακάκης