Ένα 17χρονο αγόρι από την Αλβανία και ένας 21χρονος Έλληνας ήταν οι δράστες των διαρρήξεων που έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε δυο δημοτικά σχολεία της Καστοριάς, από τα οποία είχαν κλαπεί φωτογραφικές μηχανές. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έφτασαν στα ίχνη τους, διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με… επαγγελματίες διαρρήκτες!

Όπως προέκυψε από την έρευνα που έκαναν, οι δυο νεαροί δεν είχαν διαρρήξει μόνο τα σχολεία αλλά είχαν διαπράξει συνολικά εννέα διαρρήξεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε μια… σχολή οδηγών, από τα οποία έκλεψαν διάφορα χρηματικά ποσά και φορητούς υπολογιστές που βρέθηκαν στην κατοχή τους! Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Για να κλέψει τα… ηχεία ενός στερεοφωνικού διέρρηξε την εξώπορτα του σπιτιού μιας 46χρονης στην Κολχική Φλώρινας ένα 15χρονο Ελληνόπουλο! Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας τον προσήγαγαν στο τμήμα όπου ομολόγησε την κλοπή και τα ηχεία βρέθηκαν στο σπίτι του και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Δυο σπίτια στην πόλη της Κομοτηνής είχαν διαρρήξει και είχαν προσπαθήσει να κάνουν το ίδιο σε άλλα τρία, οι δυο Έλληνες ηλικίας 34 και 35 χρόνων που σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Οι δράστες, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, είχαν κλέψει διάφορα χρηματικά ποσά.

Ένα μεταλλικό λιπαντήρα αξίας 600 ευρώ και διάφορα μεταλλικά εξαρτήματα γεωργικής χρήσης έκλεψαν από το οικόπεδο ενός 41χρονου στη Νίκη Λάρισας δύο νεαροί ηλικίας 26 και 28 χρόνων. Στο φορτηγάκι του 26χρονου βρέθηκαν και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία είχαν κλέψει από το οικόπεδο ενός 57χρονου αγρότη στην Μελία της Λάρισας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook