Ποιος θα τον σταματήσει; Αυτός θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα ο τίτλος για τον Πλατανιά, που έμεινε \”όρθιος\” και στην καυτή έδρα των Ψαχνών, αποσπώντας \”χρυσό\” βαθμό με 0-0 από τον τοπικό Ηρακλή. Η χανιώτικη ομάδα διατηρήθηκε στην κορυφή της Football League με αυτό το αποτέλεσμα.
Από την αναμέτρηση έλειπε μόνο το γκολ, αφού οι δύο ομάδες είχαν δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και οι φάσεις ήταν αρκετές μπροστά από τις δύο εστίες. Η καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους με τον Ρεπετσά στο 45\’ να φτάνει μία ανάσα από το να σκοράρει ξανά απέναντι στην πρώην ομάδα του. 
Στην επανάληψη ο Πλατανιάς \”άγγιξε\” το 0-1 με τον Δράμι, αλλά ο Τόλιος διατήρησε ανέπαφη την εστία του.
Στο 90\’ ο Πλατανιάς έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μαραγκουδάκη, αλλά κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και να φύγει με τον σημαντικό βαθμό από τα Ψαχνά.

Το φιλμ του αγώνα

16\’ Ο Λαζαρίδης εμποδίζει τον Τελκίνσκι και ο τελευταίος δεν σουτάρει καλά.
34\’ Φάουλ του Μιρτσέτα ο Λιόσης προλαβαίνει και απομακρύνει μπροστά από τον Δράμι.
45\’ Κόρνερ του Ντελέκου, κεφαλιά του Ρεπετσά διώχνει στη γραμμή ο Μαραγκουδάκης.
68\’ Φάουλ του Μιρτσέτα η μπάλα καταλήγει αόυτ. 
71\’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Δράμι για τον Πλατανιά, αλλά ο Τόλιος θα σώσει τον Ηρακλή.
82\’ Ο Πάγκαλος βρίσκεται μόνος στην περιοχή του Πλατανιά αλλά θα σουτάρει αδύναμα δίνοντας την ευκαιρία στο Λαζαρίδη να μπλοκάρει.
87\’ Φάουλ του Παριανού μπλοκάρει ο Λαζαρίδης.7\’ Εκτέλεση φάουλ του Παριανού για τα Ψαχνά μπλοκάρει την μπάλα ο Λαζαρίδης. 

Ηρακλής Ψαχνών (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Τόλιος, Ζουλιώτης, Παριανός, Ρεπετσάς, Γιώτας, Τελκίσκι, Δελήμπασης, Ροντρίγκο, Ντελέκος (61\’ Πάγκαλος), Λιόσης, Τσοκάνης (61\’ Τσάτσος).

*Στον πάγκο του Ηρακλή δεν βρισκόταν ο Αντώνης Πριόνας, καθώς είναι στην Αθήνα, που δίνει μάχη με τη ζωή συγγενικό του πρόσωπο.
Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Θεοδωρέλλης, Πότσι, Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες (90+4\’ Μανουσάκης), Δράμι, Ναζλίδης (85\’ Μαρτσάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook