Παρά τη αρχικά έντονη αντίδραση του Καβακά για την διαιτησία του Σφακιανάκη στον αγώνα με τη Ρόδο που εκφράστηκε δημόσια στη συνέντευξη τύπου, η ΠΑΕ Πλατανιάς αποφάσισε να μην δώσει συνέχεια και έτσι η σκέψη για να εκδοθεί ανακοίνωση διαμαρτυρίας εγκαταλείφθηκε τουλάχιστον προσωρινά.

Ωστόσο στη ΠΑΕ η απόφαση να μην τραβήξουν το θέμα δεν θέλουν επουδενί να θεωρηθεί ως αδυναμία και για αυτό σκπεύουν να παρακολουθούν στενά το θέμα της διαιτησίας ενώ περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον και τον ορισμό του διαιτητικού τρίο για το επόμενο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, που είναι εξαιρετικά σημαντικό ενόψει της συνέχειας. Ο Πλατανιάς ελπίζει όποιος κι αν είναι ο διαιτητής και οι βοηθοί του να μην υπάρξουν εκ νέου τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν την Κυριακή και είχαν σαν αποτέλεσμα να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

Σε ό,τι αφορά τη νίκη επί της Ρόδου, στον Πλατανιά όπως είναι αναμενόμενο, επικρατεί πολύ μεγάλη ικανοποίηση καθώς χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα το χανιώτικο συγκρότημα ροκάνισε στο 1 βαθμό, τη διαφορά από την κορυφή.

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ασπρόπυργο και ο οποίος συγκαταλέγεται ως ένας από τους πολλούς πλέον τελικούς που θα δώσει η χανιώτικη ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο Τίμος Καβακάς, που την Τετάρτη αναμένεται να παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, εκτιμάται ότι θα υπολογίζει και πάλι σε όλους τους παίκτες του, μιας και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook