Άγιο φαίνεται ότι είχε μια γυναίκα, ηλικίας  περίπου 56 ετών από τα Χανιά που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα  μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 56χρονη βρίσκονταν μαζί με το σύζυγό της σε ελαιουργείο στις Βρύσες Αποκορώνου,  για να \”παραδώσουν\”  τις ελιές που είχαν μαζέψει από το χωράφι τους.

Ξαφνικά, γύρω στις 5 το απόγευμα,  ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι της που όπως αποδείχτηκε προέρχονταν από πυροβόλο όπλο.

Το ευτύχημα ήταν ότι η γυναίκα στέκονταν κάτω από μια λαμαρίνα που σκέπαζε πρόχειρα τον προαύλιο χώρο του ελαιουργείου και η σφαίρα τρύπησε την λαμαρίνα προτού καταλήξει στο χέρι της.

Το γεγονός αυτό,  άλλαξε πιθανότατα τη κατεύθυνση της σφαίρας και σταμάτησε τη φόρα της αποτρέποντας ενδεχομένα τα χειρότερα.

Όπως ήταν φυσικό, στην αρχή επικράτησε πανικός  με τους παρευρισκόμενους να μην ξέρουν στην κυριολεξία από \”πού τους ήρθε\”  η αδέσποτη σφαίρα.

Ο άντρας της 56χρονης κάλεσε αμέσως την Αστυνομία , η οποία εν συνεχεία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί η γυναίκα το συντομότερο δυνατόν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι η 56χρονη δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Να σημειωθεί ότι προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ από την πρώτη στιγμή Αξιωματικός της Ασφάλειας έχει μεταβεί στο σημείο που έγινε το συμβάν, συλλέγοντας τα απαραίτητα στοιχεία που θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook