Με τον νεαρό Μάνο Ψαράκη σε μεγάλη μέρα ο Μινώταυρος πήρε μία σπουδαία νίκη επί του Ζάρου με 4-1 και έτσι δεν άφησε να πάει χαμένος ο βαθμός, που είχε πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική στη Χερσόνησο.


Ο 17χρονος επιθετικός των \”πρασίνων\” των Χανίων, που αγωνίστηκαν όμως με πορτοκαλί εμφάνιση, πέτυχε χατ-τρικ (18\’, 29\’ και 62\’) και έβαλε τη \”σφραγίδα\” του στη δίκαιη επικράτηση της ομάδας του. Το άλλο γκολ για λογαριασμό των γηπεδούχων σημείωσε με αυτογκόλ στο 53\’ ο Καλεμάκης, ενώ ο Ανδριαδάκης είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 25\’ με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Το φιλμ του αγώνα


2\’ Ο Χαλκιαδάκης φεύγει μόνος στην πλάτη της άμυνας, με τους γηπεδούχους να \”φωνάζουν\” για οφσάιντ, αλλά καθυστερεί να πλασάρει με αποτέλεσμα να προλάβει να τον \”κόψει\” ο Καράκης.

4\’ Σουτ του Βακαλουνάκη από ευνοϊκή θέση, καταλήγει άουτ.
5\’ Σουτ του Ψαράκη, για λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
17\’ Κόρνερ του Ανδριαδάκη, κεφαλιά του Πλύγκου μπλοκάρει ο Συροκάκης.

18\’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Γαλανάκη αποκρούει ασταθώς ο Φούλγκερ και ο Ψαράκης στην επαναφορά θα πλασάρει σωστά για το 1-0.

19\’ Σουτ του Πλύγκου άουτ.

25\’ ΓΚΟΛ: Ο Γ. Κλαπάκης θα κάνει την ατομική ενέργεια και παρά το γεγονός ότι χάνει αρχικά την ισορροπία του συνεχίζει την προσπάθειά του και με εξαιρετική κάθετη μπαλιά 
βγάζει μόνο του τον Ανδριαδάκη απέναντι από τον Συροκάκη, με τον έμπειρο μέσο μ\’ ένα εξαιρετικό πλασέ να \”κρεμάει\” τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και να ισοφαρίζει σε 1-1.

27\’ Μπαλιά του Γκούντελου στον Βακαλουνάκη, πλασάρει με τον Φούλγκερ να αποκρούει προσωρινά και τον Βακαλουνάκη να πλασάρει ξανά αλλά άστοχα, κι ενώ ήταν μόνος προ κενής εστίας ο Καλαϊτζάκης.

29\’ ΓΚΟΛ: Κάθετη μπαλιά του Τζαγκαράκη στον Ψαράκη, που αποφεύγει τον Φούλγκερ και πλασάρει σε κενή εστία για το 2-1 (στη φώτο 1 το τελείωμα της φάσης).

39\’ Σουτ του Βακαλουνάκη άουτ.
40\’ Μακρινό σουτ του Χρ. Κλαπάκη στο αριστερό κάθετο δοκάρι, με τον Συροκάκη να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα.
43\’ Νέο άστοχο σουτ του Βακαλουνάκη.
47\’ Ο Ψαράκης έκανε το επικίνδυνο γύρισμα αλλά ο Αναγνωστάκης έσωσε τον Ζαρό.

53\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Γκούντελου ο Καλεμάκης προσπάθησε να απομακρύνει αλλά η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του (3-1).

54\’ Ο Ψαράκης ταλαιπωρεί ξανά την άμυνα του Ζαρού και στρώνει στον Βακαλουνάκη το σουτ του οποίου αποκρούει ο Φούλγκερ, ο οποίος θα \”πει\” όχι και στο σουτ του Καλαϊτζάκη.
56\’ Σουτ του Μανιαδάκη αποκρούει με γροθιές ο Συροκάκης.

62\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Καράκη ο Ψαράκης κατεβάζει ιδανικά την μπάλα και με πλασέ την στέλνει στο βάθος της εστίας του Φούλγκερ, πανηγυρίζοντας το τρίτο προσωπικό του 
γκολ (4-1).

67\’ Σουτ του Πλύγκου φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.
83\’ Κεφαλιά του Χαλκιαδάκη στην αγκαλιά του Συροκάκη.
90\’ Φάουλ του Νταβιγλάκη η μπάλα κοντράρει στο τείχος και αλλάζει πορεία αλλά ο Συροκάκης θα την μπλοκάρει.
90\’+1\’ Ατομική ενέργεια του Ψαράκη, που σουτάρει άουτ.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης, Καράκης, Πατεράκης, Κουνέτας, Γαλανάκης, Νταγκουνάκης, Τζαγκαράκης (73\’ Μιχάκης), Γκούντελος, Καλαϊτζάκης (76\’ Καβρουλάκης), Ψαράκης, Βακαλουνάκης (65\’ Κοκολάκης). 

Νερά Ζαρός (Αντώνης Καλογεράκης): Φούλγκερ, Πρινιανάκης (65\’ Δαριβιανάκης), Νταβιγλάκης, Καλεμάκης, Αναγνωστάκης, Διγενής, Χαλκιαδάκης, Πλύγκος (80\’ Γκουτσέλης), Χρ. Κλαπάκης, Ανδριαδάκης, Γ. Κλαπάκης (51\’ Μανιαδάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook