Η κρητική ομάδα ουσιαστικά σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο όπου περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο , δέχθηκε ένα γρήγορο γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 51΄με κεφαλιά του Ετζεγκουέλε και από εκεί και έπειτα ξύπνησε έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ και βάση της συνολικής εικόνας και των δύο ομάδων το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο Αγρίνιο θα ήταν η ισοπαλία.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο επιθετικά στο ματς και έχασε την πρώτη του πολύ καλή ευκαιρία στο 22΄όταν το σουτ του Ντολεζάϊ σταμάτησε στο δοκάρι του Κάρολ και στην επαναφορά ο Καμαρά από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι μετά από αρκετή ώρα όταν έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 40΄ και στο 41΄ με τον Χαριστέα. Την πρώτη του καλή φάση την έκανε ο ΟΦΗ με την λήξη του πρώτου μέρους στο 45΄όταν ο το πλασέ του Μάντζιου έδιωξαν δύσκολα οι αμυντικοί του Παναιτωλικού πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ καθώς στο 51΄ μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καμαρά ο Ετζεγκουέλε βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του ΟΦΗ αλλά και τον Αναστόπουλο με την κρητική ομάδα από εκείνο το σημείο και μετά να επιτίθεται κατά κύματα για να πετύχει την ισοφάριση και τον Παναιτωλικό να περιορίζεται σε αμυντικό ρόλο. Στο 57΄ ο Μπλάζιτς μπλόκαρε δύσκολα το σουτ του Μάντζιου έξω από την περιοχή , ενώ στο 74΄ ο επιθετικός του ΟΦΗ έχασε ένα γκολ που δεν χάνεται για την κλάση του καθώς μετά από την σέντρα του Σίσιτς από τα αριστερά και την ωραία προσποίηση του Καμπάνταη ο Μάντζιος πλάσαρε από κοντά τον Μπλάζιτς αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού να κρατήσει το 1-0 για την ομάδα του.

Παναιτωλικός (Μ. Τενές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Μουμίν (61\’ Κούσας), Θεοδωρίδης, Μπουμάλ (46\’ Καραμαλίκης), Χαριστέας, Ετζεγκουέλε, Ντολεζάϊ, Μητρόπουλος, Αντί (81\’ Παλαιολόγος), Καμαρά.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς (83\’ Ουκάρ), Μποντόρ (69\’ Βερόν), Γεωργίου, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (56\’ Καμπάνταης), Σουμπίνιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook