Την ήττα με 2-0 γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική ο Ρούβας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Νοτίου ομίλου της Football League 2.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη στάθηκε καλά στο παιχνίδι και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να ανοίξουν νωρίς στο σκορ στο 50΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σούφλα. Η Προοδευτική πίεσε στη συνέχεια για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το ματς όμως ο Ρούβας ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 86΄ για να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Φουκαράκη παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 67΄ λόγω αποβολής του Κατσαπελίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Και αφού δεν έγινε το 1-1 σε αυτή την φάση στην αμέσως επόμενη φάση η Προοδευτική και πάλι με σκόρερ τον Σούφλα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Προοδευτική (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Σάμιος, Αλεξίου (72\’ Ερρίκος), Χατζηγεωργαλής (46\’ Σταμπολζίεφ), Σούφλας, Μηνάς, Μπερνιδάκης (65\’ Γρίβας), Συρίγος.

Ρούβας (Μύρωνας Σηφάκης): Καλομοίρης, Γιαννακάκης (85\’ Φουκαράκης), Κατσαμπελίδης, Ανυφαντάκης, Καραγιαννίδης, Σταθόγλου, Μαραγκάκης, Κωνσταντάρας, Ταχμαζίδης, Μπελίτσας (72\’ Ξημεράκης), Ρηγάκης (37\’ λ.τρ. Περογαμβράκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook