Σημαντική νίκη που του δίνει ώθηση και ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα στη Βιάννο κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας ο Πατούχας που κέρδισε τους Λασιθιώτες με το εντυπωσιακό 3-0.

Η ομάδα του Λάκη Καργιωτάκη σε ένα ματς που απειλήθηκε αρκετές φορές με επεισόδια λόγω της έντασης που υπήρχε στις κερκίδες από μερίδα οπαδών του Πατούχα με υβριστικά συνθήματα και απειλές προς τους διαιτητές , κατάφερε να κάνει πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος στις πρώτες αγωνιστικές.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 30΄ ο Άγγελος Καστελλιανάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύκολα ο ίδιος. Στο 33′ ο Δεδελετάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον Χωματά ο οποίος βρίσκονταν εκτός μικρής περιοχής.

Ο Αγγ. Καστελλιανάκης ξαναχτύπησε στο 55΄κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του και δύο τα προσωπικά του τέρματα με ένα κοντινό πλασέ. Το «κερασάκι» στην τούρτα ήρθα για τον Πατούχα από τον Καραντινάκη στο 71΄ που με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπιτσακάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Dp Studies Πατούχας (Λάκης Καργιωτάκης): Χωματάς, Μπιτσακάκης, Κάτελας, Σουργιάς, Ματθαιάκης, Καστελλιανάκης Γ (71′ Σούρσος), Καραντινάκης, Κουτεντάκης (83′ Παπαδόπουλος), Ζαφείρης (Νικολάρας), Α. Καστελλιανάκης, Ραπτάκης.

Αναγέννηση Ιεράπετρας (Νίκος Δεδελετάκης): Ταρτάλας, Τοψιδέλης (72′ Γερομαρκάκης), Μαστοράκης, Χατζάκης, Αρχαγγελίδης (46′ Λαμπράκης), Χρυσοφάκης (71′ Μαραβέλας), Παϊδανίδης, Λαγουδάκης, Δεδελετάκης, Κουτούζος, Λιοντάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook