Η ακροδεξιά υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Μισέλ Μπάχμαν, στέλεχος του Κόμματος του Τσαγιού, βρήκε τον… δάσκαλό της στο πρόσωπο ενός οκτάχρονου αγοριού, το οποίο της «την είπε» για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει κάνει αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους.

«Η μαμά μου είναι γκέι, αλλά δεν χρειάζεται \”επιδιόρθωση\”, κυρία Μπάχμαν», είπε ο οκτάχρονος Ελάιτζα στην πολιτικό, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε ένα βιβλιοπωλείο της πόλης Μιρτλ στην Νότια Καρολίνα παρουσιάζοντας την αυτοβιογραφία της, «Core of Conviction». Η Μπάχμαν δεν αντέδρασε ούτε ανταπάντησε, απλώς φάνηκε έκπληκτη από το σχόλιο και περιορίστηκε να του πει: «Οκ, μπάι μπάι…».

Η 56χρονη γερουσιαστής από τη Μινεσότα έχει επανειλημμένως εκφράσει την αντίρρησή της για τον θεσμό του γάμου μεταξύ  ομοφυλοφίλων, ενώ έχει καταφερθεί κατά των γκέι, ισχυριζόμενη πως «είναι άνθρωποι που χρειάζονται επιδιόρθωση».

Τους θεωρεί «κομμάτι του Σατανά και η ζωή τους δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία αποξένωση». Μία είναι η «θεραπεία» για αυτή την «ασθένεια», κατά την ακροδεξιά γερουσιαστή: η προσευχή.

Στο επίμαχο βίντεο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα YouTube η (λεσβία) μητέρα του Ελάιτζα σχολιάζει: «Λατρεύω το βλέμμα της Μισέλ Μπάχμαν την ώρα που ο γιος μου σκύβει στο αυτί της και της μιλάει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook