Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Επισκοπή την Κυριακή, διαλύοντας τον Ακρίτα με 5-0. Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Βασιλείου βγήκαν…αγριεμένοι στο γήπεδο και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους, καθαρίζοντας από νωρίς τον αγώνα.

Το 1-0 σημείωσε ο Χαρατσής στο 19’, με κοντινό σουτ μετά από αδράνεια της άμυνας του Ακρίτα. Στο 44’, ο Νικολάου κέρδισε πέναλτι από τον Καραδάκη, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ, ενώ το 3-0 σημειώθηκε στο 64’, με τον Νικολάου και πάλι να πλασάρει τον Σαπουνάκη σε τετ-α-τετ. Τρία λεπτά αργότερα η Επισκοπή πέτυχε και τέταρτο γκολ, μόνο που αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Χαρατσή να σκοράρει, με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, ενώ το…πάρτι ολοκληρώθηκε στο 85, όταν ο Μιχελακάκης έγραψε το 5-0 με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Ακρίτας κατέβηκε στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του γενικού αρχηγού, Τάκη Λιναράκη, αφού ο Τάκης Διακάκης έχει πνευμονία.

\”Κεφάλι\” στην μάχη της παραμονής πήρε ο Πατούχας που κέρδισε στα Ανώγεια τον Αετό με 2-1 χάρις σε γκολ των Σαπαλίδη,Τσαγκαράκη.Το σκορ άνοιξε στο 30ο λεπτό ο Σαπαλίδης με πλασέ κάνοντας το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σπαχής ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ και το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 58ο λεπτό ο Τσαγκαράκης με δυνατή κεφαλιά.

Ο Ρούβας παρέμεινε στο κυνήγι του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του στον Κρουσώνα με 1-3. Ο Φουκαράκης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 13’, αλλά ο Κουράκης ισοφάρισε στο 40’. Όμως, ο Ρούβας πέτυχε δύο αναπάντητα γκολ στην επανάληψη, με τους Κουτσάκη και Φουκαράκη και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την Επισκοπή.

Στα υπόλοιπα ματς, Ιεράπετρα-Ρέθυμνο 2-2, Γιούχτας-Ηρόδοτος 0-0 και Ασίτες-ΠΟΑ 0-0.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook