Η κυρίαρχη άποψη είναι ότι η μουσική εξημερώνει τα ήθη. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε στην Ουαλία, οπού μια γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν ζήτησε από τους γείτονες της να χαμηλώσουν τη μουσική.
Η 30χρονη Emma Jones πήγε στις 2, τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πολυκατοικία απέναντι από το σπίτι της, όπου γινόταν ένα πάρτυ για να ζητήσει να χαμηλώσουν τη μουσική. Ακολούθησε μια έντονη λογομαχία και η Jones φέρεται να μαχαιρώθηκε με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στο πάτωμα.
Το ασθενοφόρο έσπευσε γρήγορα στο διαμέρισμα για να παράσχει ιατρική βοήθεια. Οι άνθρωποι πάλεψαν να την σώσουν, αλλά δυστυχώς πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.
Χθες, κάτοικοι επιβεβαίωσαν ότι η Jones, της οποίας ο 5χρονος γιος Llyr έχει μαθησιακές δυσκολίες, ζήτησε επανειλημμένα από αυτούς που έκαναν το πάρτυ να χαμηλώσουν τη μουσική, καθώς όπως τους είπε κρατούσαν τη μισή γειτονιά στο πόδι.
Οι κάτοικοι του χωριού είναι σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη και είναι αδιανόητο να πιστέψουν τον λόγο για τον οποίο έχασε την ζωή της η Jones. Δηλώνουν πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στο χωριό τους και είναι τρομερό αυτό το έγκλημα που διαπράχθηκε.
Επίσης, ανέφεραν πως η Jones ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στο γιο της και την περιέγραψαν ως μια υπέροχη νέα κοπέλα. 
Η Jones ήταν πολύ δημοφιλής και δεκάδες φίλοι και άνθρωποι που την ήξεραν, έχουν δημοσιεύσει αφιερώματα στο διαδίκτυο.
Η αστυνομία σε χθεσινή της ανακοίνωση επιβεβαίωσε ότι η Emma Jones πέθανε εξαιτίας του τραύματος που δέχθηκε από το μαχαίρι. Επίσης, ανέφερε ότι μπορεί να διαθέσει εκπαιδευμένους αστυνομικούς για την υποστήριξη της οικογένειας της.
Χθες το βράδυ, μια 23χρονη γυναίκα από το διπλανό χωριό Llanllyfn κατηγορήθηκε για φόνο και επρόκειτο να εμφανιστεί σήμερα ενώπιον των δικαστών.
(Daily Mail)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook