\”Τραγικές\” είναι οι συνθήκες που επικρατούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ανωγείων, όπου λόγω έλλειψης χρημάτων δεν υπάρχει πετρέλαιο για θέρμανση, με αποτέλεσμα οι μαθητές να κάνουν μάθημα κάτω από άθλιες συνθήκες.

Η είδηση αυτή, δημοσιεύτηκε με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και διαθόδηκε πανελλαδικά με την πληροφορία ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των συγκεκριμένων σχολικών βαθμίδων αποφάσισε να πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για βασικές ανάγκες, με βασικότερη από όλες τη θέρμανση.

Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» ο κρητικός καλλιτέχνης Ψαρογιώργης στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου και με είσοδο 5 ευρώ.

Ωστόσο ο Δήμαρχος Ανωγείων κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης διαψεύδει το γεγονός λέγοντας τα εξής:

 «Αναφορικά με διάφορες αναρτήσεις και δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Ανωγείων, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα έχει τεθεί θέμα ή πρόβλημα με την θέρμανση των σχολείων του Δήμου μας.

Όσο δε αφορά την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί (με τον Ψαρογιώργη) και η οποία οργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, πέρα του ότι αποτελεί μια ευχάριστη ανάπαυλα στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, Έχει μια συμβολική οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για δράσεις που έχουν να κάνουν με την μαθητιώσα νεολαία του τόπου μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook