Σοκ και φρίκη προκαλούν οι καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον του Ανακριτή, δύο ανήλικα αδελφάκια, τα οποία κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από οικογενειακό τους φίλο.

Πρόκειται για νεαρό Ηρακλειώτη, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως.

Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα \”Πατρίς\” του Ηρακλείου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η παιδοψυχολόγος που εποπτεύει τη διαδικασία της εξέτασης εκτιμά ότι τα δύο παιδιά είναι ώριμα πλέον να καταθέσουν αφού  έχουν κατανοήσει ότι δεν ευθύνονται εκείνα για όσα έζησαν. Τα ανήλικα παιδιά έζησαν στην κόλαση της σιωπής για πάρα πολύ καιρό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως περιγράφουν τα παιδιά, στις συναντήσεις που είχαν μαζί του, αποκλειστικά στο σπίτι του, τα ρωτούσε επίμονα για ερωτικά ζητήματα αν και ήξερε ότι πρόκειται για 12χρονα.

Μάλιστα «σκιαγραφούσε» το προφίλ τους, υποστηρίζοντας ότι σίγουρα είναι «μπαϊσέξουαλ»-δηλαδή ότι έλκονται εξίσου και από τα δύο φύλα. Τα υποχρέωνε να παρακολουθούν ταινίες με σκληρό πορνογραφικό υλικό, ενώ δεν δίσταζε να αυνανίζεται μπροστά τους, ασελγώντας σε βάρος τους. Και οι δύο ανήλικοι καταθέτουν ότι πολλές φορές του ζήτησαν να σταματήσει, όμως εκείνος επέμενε. Είναι ενδεικτικό ότι το ένα παιδί που επρόκειτο να κοιμηθεί το βράδυ στο σπίτι του, από τον τρόμο του έμεινε όλη τη νύχτα άυπνο στον καναπέ, φοβούμενο να κλείσει τα μάτια έστω και για λίγα λεπτά.

Ο κατηγορούμενος έξω από το ανακριτικό γραφείο, έκλαιγε με λυγμούς, λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βλάψει τα παιδιά.

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την φιλική του σχέση με την οικογένεια των δύο παιδιών και τα αποπλάνησε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook