Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ένας 36χρονος πατέρας δυο παιδιών που αποπειράθηκε να σκοτώσει με καταιγισμό πυρών έναν ηλικιωμένο συγχωριανό του στην Εορδαία, αλλά αστόχησε και πέτυχε τον… σκύλο του! Αιτία του αιματηρού επεισοδίου ήταν η πολυετής διαμάχη που είχε ο δράστης με τον γείτονά του.

Ο δράστης διαπληκτίστηκε για μια ακόμη φορά με τον 77χρονο στην κοινότητα της Μαυροπηγής του δήμου Εορδαίας και πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του, με τα σκάγια να χτυπούν τον άτυχο ποιμενικό του ηλικιωμένου ο οποίος έπεσε νεκρός! Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 36χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και θανάτωση ζώου και, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, διέταξε την προφυλάκισή του παρά τα προβλήματα υγείας που επικαλέστηκε ο 36χρονος ο οποίος κρατείται στο τμήμα Μεταγωγών Κοζάνης.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 35χρονος Πολωνός που τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 51χρονο στο λαιμό και το στήθος μετά από έντονη λογομαχία έξω από ένα μπαρ στη Σπάρτη. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Σπάρτης, αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ γιατί το τραύμα στο λαιμό υπήρχε κίνδυνος να του προκαλέσει μόνιμη παράλυση στο χέρι!

Ο δράστης συνελήφθη στην πόλη και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για μη συμμόρφωση σε εντολή δικαστηρίου και πλαστογραφία εγγράφων.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook