Όπως και πριν από το Euro 2004 όπου ήρθε η κατάκτηση του τροπαίου έτσι και τώρα η Εθνική αναμένεται να δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν φύγει στην Ελβετία για την προετοιμασία της για το Euro 2012 στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η είδηση της έλευσης της Εθνικής μας ομάδας στο Ηράκλειο μετά από αρκετό καιρό δείχνει ότι και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος έχει αλλάξει την στάση του πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς είναι αλήθεια ότι από τότε που ανέλαβε την προεδρία της ΕΠΟ η Εθνική έριξε μαύρη πέτρα στην Κρήτη και το Ηράκλειο που όποτε την φιλοξένησε της έφερε γούρι.

Η Εθνική μας ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 29 Φεβρουαρίου με αντίπαλο που δεν έχει γίνει γνωστός μέχρι τώρα αφού το φιλικό με την Τσεχία που ήταν προγραμματισμένο για την συγκεκριμένη ημερομηνία ακυρώθηκε καθώς με τους Τσέχους βρισκόμαστε στον ίδιο όμιλο στα τελικά του Euro.

Έτσι οι άνθρωποι της Εθνικής βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου κυρίως από την Κεντρική Ευρώπη με υποψήφιες την Ολλανδία, το Βέλγιο αλλά και την Σουηδία από την Σκανδιναβία.