Ο Εργοτέλης έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας και αυτό εφάρμοσε και στην περίπτωση του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός μπορεί να αποτελεί ένα βασικό «γρανάζι» της κρητικής ομάδας όμως η αντίδραση του την ώρα της αλλαγής του στο ματς με την Δόξα Δράμας να πετάξει την φανέλα του στον πάγκο της ομάδας έφερε και την ανάλογη ποινή από την διοίκηση και τον προπονητή.

Με απόφαση του Απόστολου Παπουτσάκη και του Νίκου Καραγεωργίου ο Κουτσιανικούλης τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αντίδραση του ενώ θα κληθεί να πληρώσει και βαρύ χρηματικό πρόστιμο για την συμπεριφορά του στον αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη για την ποινή του Β. Κουτσιανικούλη αναφέρει τα εξής : «Έπειτα από απόφαση του προέδρου Απόστολου Παπουτσάκη και του προπονητή Νίκου Καραγεωργίου ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Κουτσιανικούλης δεν υπολογίζονται για τους δύο επόμενους αγώνες, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς που επέδειξε στο χθεσινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Για τον ίδιο λόγο στον παραπάνω ποδοσφαιριστή θα επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook