Τρεις περίπου μήνες αφότου τον εγκατέλειψε η Κέιτ Γουίνσλετ για χάρη του ανηψιού του Ρίτσαρντ Μπράνσον, Νεντ Ρόκενρολ, ο πρώην σύντροφός της, Λουίς Ντόουλερ, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό, ούτε τον τρόπο που εκείνη τον άφησε.

\”Δεν πιστεύω ότι η Κέιτ συμπεριφέρθηκε καλά και ακόμη είναι δύσκολο για μένα\”, δήλωσε το 35χρονο μοντέλο για τον χωρισμό του από τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό. Η Κέιτ και ο Λουίς ξεκίνησαν για ένα ρομαντικό ταξίδι στην έπαυλη του Ρίτσαρντ Μπράνσον, στην Καραϊβική. Το ταξίδι αποδείχθηκε καταστροφικό, αφού η έπαυλη κάηκε ολοσχερώς και η Κέιτ έσωσε από τις φλόγες τη μητέρα του Ρίτσαρντ, Ιβ. Επιπλέον, εκεί ξεκίνησε ο έρωτάς της με τον ανηψιό του οικοδεσπότη. \”Ήμουν ερωτευμένος μαζί της και αυτό δεν το σβήνεις σε μία νύχτα\”, δήλωσε ο Ντόουλερ.

\"\"

Η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Λουίς Ντόουλερ άρχισαν να βγαίνουν τον Μάιο του 2010, μετά το διαζύγιό της από τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες.

Ο Νεντ Ρόκενρολ από την πλευρά του, ενημέρωσε την 23χρονη σύζυγό του, Ελίζα Πίρσον ότι ερωτεύτηκε την Γουίνσλετ.  Εκείνη, προχώρησε αμέσως στις διαδικασίες διαζυγίου, ενώ ο Ντόουλερ δεν έχει ακόμη καταφέρει να το ξεπεράσει, τονίζοντας ότι είχε γνωρίσει την ηθοποιό στην οικογένειά του, στην Κορνουάλη.

\"\"

Η 36χρονη ηθοποιός με τον νέο της σύντροφο, Νεντ Ρόνκενρολ.

‘Νόμιζα ότι ήμασταν αχώριστοι. Εννοείται πως δεν έχω βρει κάποια άλλη από τότε\”, πρόσθεσε το μοντέλο του οίκου Burberry. \”Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά δεν ήταν ένας ξεκάθαρος χωρισμός\”.

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook