Το ξεμπλοκάρισμα των χρημάτων από τα τηλεοπτικά και τον Ο.Π.Α.Π έφεραν χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ ΟΦΗ και σημαντική οικονομική ανάσα σε μια κρίσιμη στιγμή στην κρητική ομάδα.

Αυτό έδωσε λοιπόν την δυνατότητα στην διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ να προχωρήσει την Δευτέρα σε πληρωμές δόσεων στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αντιστοιχούν στα φετινά τους συμβόλαια την ίδια ώρα πάντως που εκκρεμούν δόσεις συμβολαίων για τους παίκτες που ήταν και πέρυσι στην ομάδα.

Παράλληλα υπάρχουν εκρεμμείς υποθέσεις με χρήματα που πρέπει να δοθούν άμεσα στους Νατσούρα, Οργκανίστα, Σφακιανάκη και Ψωμά μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η ομάδα εν΄όψει των επόμενων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Super League.

Φιλική νίκη 2-0 επί των Νέων

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η επόμενη μέρα από την αναμέτρηση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό περιλάμβανε ρεπό για αυτούς που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Κυριακής και φιλικό δίτερμα με την ομάδα Κ20 για τους υπόλοιπους.

Στο φιλικό αυτό δόθηκε χρόνος συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό εκτός από τον Ουκάρ. Ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Πίτσος και Κατάι αλλά το κέρδος από αυτό το φιλικό ήταν οι Μπούρμπος, Πίτσος και Χαριτωνίδης που έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους και είναι πλέον 100% ετοιμοπόλεμοι για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο ΟΦΗ στο φιλικό με την ομάδα Νέων έπαιξε με την παρακάτω σύνθεση : Σαχσανίδης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Μονιάκης, Μπούρμπος, Βάντο, Ουκάρ, Πίτσος, Κατάι , Νύκταρης, Ζορμπάς.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με την Κέρκυρα θα ξεκινήσει ουσιαστικά με μια προπόνηση που θα κάνουν την Τρίτη στις 3.30 το μεσημέρι ενώ την Τετάρτη υπάρχει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Τέλος την Τρίτη στις 11 το πρωί σε αίθουσα του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook