Ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγάκη και η θλάση την οποία έχει υποστεί ο Ορφανός ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ να προχωρήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ προκειμένου να καλυφθεί το σοβαρό κενό που υπάρχει στη θέση του πλέι μεϊκερ.

Για αυτό τον λόγω η κρητική ομάδα σε χρόνο εξπρές συμφώνησε με τον 26χρονο γκάρντ (1.95 ύψος ) Χρήστο Παπανικολάου που στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε υπογράψει στον Πανελλήνιο αλλά έμεινε ελεύθερος λόγω του ότι η ομάδα των Ολυμπιονικών αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Ο Παπανικολάου ήταν ελεύθερος και ο ΟΦΗ δεν έχασε την ευκαιρία να συμφωνήσει μαζί του προσθέτοντας στην ομάδα έναν παίκτη που έχει εμπειρίες από την Α1 αλλά και από την Α2 κατηγορία. Ο Παπανικολάου που θα βρίσκεται την Τρίτη στο Ηράκλειο για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον ΟΦΗ και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την κρητική ομάδα στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άρη, στη ΜΕΝΤ, στη Λάρισα , στα Τρίκαλα, την Ξάνθη ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας με την ομάδα της Καβάλας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook