Νεφώσεις θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Στη Δυτική Ελλάδα θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες και θα βρέξει στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν βροχοπτώσεις και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά αλλά προς τα βράδυ θα περιοριστούν στις νότιες περιοχές. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιοι νοτιοδυτικοί διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα βρέξει. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη ν Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις και θα βρέξει στις Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα δυτικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές κυρίως στα βόρεια. Πιθανότητα να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.protothema.gr