Με τον Στέλιο Μαραγκό, που θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πλατανιά, και τον Μοχάμεντ Κεϊτά, που είναι υπό δοκιμή, στη σύνθεσή της η ομάδα Νέων του Πλατανιά κέρδισε σε φιλικό τον Μινώταυρο με 4-2 στις Μουρνιές.

Αυτή ήταν η πρόβα τζενεράλε της Κ19 του Πλατανιά ενόψει πρεμιέρας πρωταθλήματος Football League, με την κλήρωση να γίνεται την Τρίτη (13/12).

Από την άλλη για τους «πράσινους» αγωνίστηκαν όσοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής με το Ζαρό, αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή, αλλά και ο Φέλλας από την ομάδα Νέων Μινωταύρου.

Ο Σκούρτης άνοιξε το σκορ στο 2’, για να κάνει το 0-2 ο Ντούπης στο 28’ και να σκοράρει στο 50’ ξανά ο Σκούρτης.

Ο Μινώταυρος μείωσε σε 2-3 με τους Δημούση (58’) και Καβρουλάκη (64’), για να διαμορφώσει το τελικό 2-4 ο Βαγιωνάκης στο 74’.

Ο Μαραγκός χρησιμοποιήθηκε σαν κεντρικός αμυντικός στο πρώτο ημίχρονο δίπλα στον Μιχαήλ, που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και σύντομα αναμένεται να συμμετάσχει σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Πολύ καλά πηγαίνει έως τώρα και ο Ντούπης.

Οι νικητές είχαν και δοκάρια με τους Σκούρτη και Κεϊτά.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Αρχοντάκης, Φέλλας, Βαρδάκης, Δημητρογιαννάκης, Κοκολάκης, Νικολαΐδης (46’ Τσιτσιριδάκης), Πλατώνης, Μιχάκης, Τσικουδάκης, Καβρουλάκης, Δημούσης.

Πλατανιάς Κ19 (Νίκος Πασβάντης): Γκολέμης (46’ Κοκκαλάς), Μπινιχάκης (60’ Μαγαράκης), Γαλανίδης (60’ Μαυρεδάκης), Μαραγκός, Μιχαήλ (46’ Ντακάκης), Κονονένκο (75’ Κοκονάκης), Ροκάκης (46’ Μπασιαδάκης), Περδικάκης (46’ Βαγιωνάκης), Κεϊτά (46’ Πατρικάκης), Σκούρτης (75’ Λέττας), Ντούπης.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook