Η θέση του ΑΓΟΡ για την υπόθεση Σειραγάκη όπως ανακοινώθηκε είναι η εξής:

Ο Σύλλογος μας, όλες αυτές τις ημέρες, παρακολουθεί και βιώνει με ιδιαίτερη περίσκεψη και την πρέπουσα σοβαρότητα, αυστηρά προσηλωμένο στις αξίες που τόσα χρόνια πιστεύει και υπηρετεί, το τραγικό γεγονός που αποκαλύφθηκε στην πόλη μας και πάγωσε το μυαλό και την ψυχή όλων μας.

Από την πρώτη στιγμή και σε συνεργασία με τους φορείς και τους γονείς προσπαθήσαμε να δημιουργηθεί ένα αξιόπιστο σύστημα που με γνώση και αξιοπρέπεια να σταθεί στο πλευρό των οικογενειών και των παιδιών που χρειάζονται υποστήριξη και να προστατέψουμε και θωρακίσουμε τη λειτουργία του Συλλόγου μας στο πιο ευαίσθητο τμήμα του.

Είναι αυτονόητο ότι όλοι έχουμε συγκλονιστεί και λυπούμαστε για το γνωστό γεγονός που συμπτωματικά εκδηλώθηκε στο χώρο του αθλητισμού και δυστυχώς απέδειξε ότι ως κοινωνία δεν διαθέτουμε τις απαιτούμενες ασφαλιστικές δικλείδες για να αποτρέπουμε τέτοια τραγικά φαινόμενα.

Θέλουμε επίσης κατηγορηματικά να δηλώσουμε, ότι μόλις πληροφορηθήκαμε τις φήμες, προσφύγαμε στην αστυνομία και ουδέποτε είχαμε οποιαδήποτε επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση για τη δράση του Σειραγάκη μέχρι την ημέρα της σύλληψης του.

Λυπούμαστε λοιπόν που τέως συνεργάτης μας με δηλώσεις του στον τύπο προσπαθεί να συνδέσει την αποχώρηση του από την ομάδα με το συγκεκριμένο άθλιο γεγονός, πράγμα το οποίο είναι εντελώς ψευδές και συκοφαντικό.

Δυστυχώς αυτή τη δύσκολη στιγμή της ευθύνης και της περισυλλογής κάποιοι επιλέγουν να αποκομίσουν πρόσκαιρα εύσημα και επιτείνουν τη σύγχυση που επικρατεί στην κοινωνία μας.

Εμείς σαν σύλλογος συναισθανόμαστε απόλυτα την αντικειμενική μας ευθύνη και ζητάμε συγνώμη παρ’ ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα παρέμβασής μας στις έκνομες δραστηριότητες του Σειραγάκη.

Δεσμευόμαστε ότι ο σύλλογος μας σύντομα θα ανακοινώσει σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές τους γονείς και τους φορείς το νέο τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής που θα εξασφαλίζει την σωστή άσκηση των παιδιών και την απόλυτη προστασία τους

rethemnosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook