Οικογενειακή τραγωδία στη Πάφο της Κύπρου. Νεκρή 24χρονη έγκυος και το 3χρονο κοριτσάκι της

Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η αστυνομία στην Πάφο της Κύπρου. Νεκρή στο αυτοκίνητο της στην θαλάσσια περιοχή Ρίκκος κοντά σε καλαμιώνες στην Γεροσκήπου, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο στην κοιλιακή χώρα και το θώρακα εντοπίστηκε το μεσημέρι η 24χρονη Μολδαβή Τζούλια Οπόροκ, η οποία ήταν έγκυος στον τέταρτο μήνα. Σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο εντοπίστηκε νεκρο, πεσμένο μπρούμυτα στην παραλία, το 3χρονο κοριτσάκι της άτυχης κοπέλας.
 
Σύμφωνα με άρθρο στο newsit.gr, το άψυχο σώμα του τρίχρονου κοριτσιού δεν φέρει εμφανή ίχνη κακοποίησης αλλά η αστυνομία εικάζει ότι έχει επίσης δολοφονηθεί από το δολοφόνο της μητέρας της.
 
Τόσο η 24χρονη όσο και το παιδί της είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα από τη μητέρα και τον σύντροφο της γύρω στη μία χθες το βράδυ.
 
Το θύμα είχε αποκτήσει το κοριτσάκι από προηγούμενο γάμο της με ομογενή από τον Πόντο ο οποίος εργαζόταν στην Πάφο και μετά το χωρισμό τους πριν από ενάμιση χρόνο εγκατέλειψε την Κύπρο και ζει μόνιμα στην Κρήτη. Η Οβόροκ διατηρούσε δεσμό το τελευταίο διάστημα με νεαρό ε/λ ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται από την Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατα τη διάρκεια της ανάκρισης, υπέπεσε σε αντιφάσεις.
 
Η σκηνή έχει αποκλειστεί από μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας ενώ αναμένεται η άφιξη ιατροδικαστή για αυτοψία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία η Μολδαβή έφυγε χθες από το σπίτι της και δεν επέστρεψε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook