Από αλεξικέραυνα σχολείων μέχρι και σχάρες του αποχετευτικού δικτύου και ειδικότερα οτι έχει σχέση με χαλκό κλέβουν διάφοροι επιτήδειοι , στα Χανιά όπως καταγγέλλει με δηλώσεις του στο Flashnews.gr ο αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μανόλης Κεμεσίδης.

Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο λέει ο κ. Κεμεσίδης. \”Κλέβουν από τα σχολεία, από το κολυμβητήριο, από το ποδηλατοδρόμιο, από όπου μπορούν! Δεν μπορεί όμως να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ούτε υπάρχουν τα χρήματα. Πρέπει να βρεθούν αυτοί που παίρνουν τα κλεμμένα είδη.\”

Όλα όσα κλέβουν είναι από τα  χρήματα των δημοτών τονίζει ο κ. Κεμεσίδης \”και πρέπει οι αστυνομικές αρχές, η δημοτική αστυνομία αλλά και οποίος δημότης μπορεί και δει κάτι να έρθει να μας το πει για να σταματήσει αυτή η ιστορία.\”

Το κόστος όλων όσων έχουν πάρει ξεπερνάει τις 50.000 ευρώ σημειώνει ο αντιδήμαρχος Χανίων επισημαίνοντας πως αρκετά από τα σχολειά της πόλης έχουν μένει χωρίς αλεξικέραυνα.

Έμφαση τέλος δίνει ο κ. Κεμεσίδης όχι μόνο σε εκείνους που κλέβουν τα διάφορα είδη χαλκού ,αλλά και στους αποδέκτες των κλεμμένων  αντικειμένων σημειώνοντας πως όλα αυτά κάπου πωλούνται, άρα ακόμα και εκεί θα πρέπει να στραφούν οι έρευνες των αρμοδίων αρχών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook