Νέα δικαίωση με \”κούρεμα χρέους\” για δανειολήπτη με απόφαση του Ειρηνοδικείου Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ο 49χρονος δημοτικός υπάλληλος πατέρας ενός ανήλικου παϊδιού, και σύζυγος άνεργης γυναίκας  χρωστούσε  σε πέντε Τράπεζες καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες συνολικού χρέους 48.453, 87 ευρώ, έκανε χρήση του Ν.3869/2010, για ρύθμιση χρεών, και με την εξώδικη συνδρομή της ΄Ενωσης Προστασίας  Καταναλωτών Κρήτης και πέτυχε το σημαντικό\” κούρεμα\” οφειλής γι αυτόν του ποσού των 34.053,87 και καλείται να πληρώσει το υπόλοιπο των 14.400 Ευρώ σε 48 μήνες.

Στην ανακοίνωση της η Ενωση αναφέρει επίσης:

\”Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, νοιώθει για άλλη μια φορά ικανοποιημένη,για την δικαίωση του μέλους της, και καλεί τις Τράπεζες, να ασχοληθούν με τον  εξωδικαστικό συμβιβασμό και  μόνο, ικανοποιώντας τα αιτήματα των πελατών τους, για αποφυγή τις περαιτέρω χρεώσεις και για τις δύο πλευρές. Είναι καιρός πλέον να παρθούν σοβαρές αποφάσεις, εκ μέρους των Τραπεζών, διότι η αδυναμία των καταναλωτών είναι τέτοια, και  καθημερινά αυξάνει.

 Στην παραπάνω απόφαση ,συνέδραμε  τον δανειολήπτη δικαστικώς, η συνεργάτης δικηγόρος από το Ρέθυμνο Χαρά Ζαχαριουδάκη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook