Για προσπάθεια συκοφάντησης και για επίθεση "συμφερόντων" κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της επιχείρηση των Χανίων.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της "Italian Factory Outlet" :

"Το τελευταίο χρονικό διάστημα η επιχείρηση μας έχει γίνει στόχος ανίερων συμφερόντων , αλλά και θύμα μιας πρωτοφανούς κατασυκοφάντησης.

Αποκορύφωμα αυτής της περίεργης και απαράδεκτης –αν μη τι άλλο- πρακτικής, ήταν η έγγραφη καταγγελία σε βάρος της επιχείρησης μας , από ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επιχειρηματία του χώρου, αναφορικά με την αυθεντικότητα των προϊόντων, που εισάγουμε από την Ευρώπη και διαθέτουμε με πλήρη νομιμότητα στην τοπική και εξάγουμε στη διεθνή αγορά.

H πλήρη διαύγεια που μας διέπει σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, αποδεικνύεται και από το γεγονός οτι η επιχείρηση μας σε τακτά χρονικά διαστήματα , ελέγχεται από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας ,τα οποία ουδέποτε διαπίστωσαν παραβάσεις ή κάτι το μεμπτό αναφορικά με την αυθεντικότητα των προιόντων μας .

Αυτή η υγιής – επιχειρηματικά - πορεία του ITALIAN FACTORY OUTLET, έχει φαίνεται ενοχλήσει πολλούς . Και μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για όλους τους Ελληνες , όπου ο θεμιτός ανταγωνισμός είναι μη αποδεκτός για τους ίδιους κύκλους που δεν μπορούν να εννοήσουν ότι , το υγιές εμπόριο χρειάζεται ειλικρινή σχέση επιχείρησης – πολίτη- κράτους.

 Και επειδή σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο τα μονοπωλιακά καθεστώτα αποτελούν παρελθόν , έτσι και στα Χανιά προσπαθούμε εδώ και καιρό να προσφέρουμε επώνυμα και απολύτως αυθεντικά προϊόντα ,σε τιμές προσιτές για τον καταναλωτή. Στόχος μας ήταν και είναι ,να σπάσουν τα μονοπώλια. Ισως αυτό να άνοιξε τον ασκό του Αιόλου , με επακόλουθο τον ανεπίτρεπτο πόλεμο εναντίον μας

Όμως εμείς έτσι αταλάντευτα θα συνεχίσουμε . Ως αμιγώς Χανιώτικη επιχείρηση,γνωστή όμως σε όλη την Ευρώπη, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πολυπληθή πελατεία μας αυτό που έλειπε τόσα χρόνια . ΕΠΩΝΥΜΟ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ, προϊόν σε τιμές προσιτές για όλα τα βαλάντια.

Αν αυτό ενοχλεί κάποιους , ας φροντίσουν να αποκτήσουν κι εκείνοι συνείδηση και επαγγελματισμό… Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δεν θα ανεχθούμε …

Ασπίδα μας είναι η ποιότητα , η αυθεντικότητα και οι τιμές των προϊόντων μας . Αυτά δηλαδή, που μας καταξίωσαν στα μάτια του Χανιώτη και του Ευρωπαίου καταναλωτή. Και αυτά που αποτελούν την πλέον αποστομωτική απάντηση σε κάθε είδους συκοφάντες , οι οποίοι πολύ σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους…..

Γιατί ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Και προπάντων καθαρό πρόσωπο απέναντι σε όλους όσοι μας εμπιστεύονται."