Βαριά έπεσε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League η «καμπάνα» προς τον Ζόρντι Λόπεθ για την αποβολή του στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας καθώς ο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών.

Η ενέργεια του Λόπεθ προς τον Αραβίδη θεωρήθηκε εκτός φάσης και για αυτό τον λόγο η Πειθαρχική τιμώρησε βάση κανονισμού με τρεις αγωνιστικές τον παίκτη. Ο Ζ. Λόπεθ έχει ήδη εκτίσει την πρώτη αγωνιστική της ποινής του στο προηγούμενο ματς με τον Παναιτωλικό και τις άλλες δύο αγωνιστικές θα τις εκτίσει στις αναμετρήσεις που ακολουθούν με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα και με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο.

Ο Ζόρντι Λόπεθ πάντως όλα δείχνουν ότι θα είναι η μοναδική απουσία για την επόμενη αναμέτρηση που ακολουθεί με την Κέρκυρα καθώς ο Φώτης Παπουλής που δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στο ματς με τον Παναιτωλικό εκτιμάται ότι την Τετάρτη θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Συνέντευξη τύπου για τη συνεργασία με την Vodafone

Στο μεταξύ την προσεχή Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι οι διοικήσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα έχουν συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την συνεργασία με την εταιρία τηλεπικοινωνίας «Vodafone» .

Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που είναι στην Οδό Ισαύρων

Στη συνέντευξη εκτός από τις αντιπροσωπείες των δύο διοικήσεων θα είναι παρόντες ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Νίκος Αναστόπουλος και αντιπροσωπεία των παικτών της κρητικής ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook