Την ικανοποίησή του που θα αρχίσει το πρωτάθλημα Νέων της Football League εξέφρασε στις δηλώσεις του (fcplatanias.gr) μετά την κλήρωση ο προπονητής της ομάδας Κ19 του Πλατανιά, Νίκος Πασβάντης.

Αναφορικά με την κλήρωση ο νεαρός τεχνικός τόνισε: «Για όλους μας ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη ότι έγινε επιτέλους η κλήρωση. Η αλήθεια είναι ότι από το πίσω μέρος του μυαλού μας πέρασε η ιδέα ότι υπήρχε ίσως μια πιθανότητα να μην ξεκινούσε το πρωτάθλημα με όσα ακούγονται και συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο» και συνέχεισε: «Από εκεί και πέρα, είναι μια διοργάνωση πρωτόγνωρη για αυτά τα παιδιά που μέχρι πρόσφατα έπαιζαν στο τοπικό πρωτάθλημα των Χανίων αλλά και για το χανιώτικο ποδόσφαιρο σε γενικότερη κλίμακα. Θα έλεγα ότι υπάρχει μία τρομερή διάθεση από τα παιδιά, τα οποία όλο αυτό το διάστημα που ήταν σε μια διαδικασία αναμονής, δεν έλειψε από μέρους τους η διάθεση και αυτό αποδεικνύεται από την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν στα φιλικά παιχνίδια. Υπάρχει μεγάλο ταλέντο σε αυτή την ομάδα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη που έχουν αυτά τα παιδιά έως τώρα. Η ομάδα χτίστηκε στο παρά πέντε, παρόλα αυτά αισιοδοξούμε ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία. Θέλουμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση να δώσουμε βήμα στα παιδιά ν’ αποκομίσουν εμπειρίες αλλά και να πλησιάσουν στην πρώτη ομάδα που είναι και ο βασικός στόχος».

Καταλήγοντας ο Πασβάντης είπε τα εξής:  «Η διοίκηση είναι κοντά μας σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί μέχρι τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με όσα μας έχει παράσχει. Το προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας βρίσκεται πάντα κοντά στις προπονήσεις και στα παιχνίδια που δίνουμε, γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον που υπάρχει εκ μέρους του γι’ αυτά τα παιδιά. Ήδη άλλωστε υπάρχουν θετικά συμπεράσματα για ορισμένα παιδιά που ανήκουν στην ομάδα μας».


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook