Με μεσημεριανή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο «Γεντί Κουλέ».

Όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ έδωσαν κανονικά το παρόν στην προπόνηση εκτός από τον Φώτη Παπουλή που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς και την Τετάρτη η την Πέμπτη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος για το ματς με τους Φαίακες.

Από την προπόνηση έλειπε ο Ζόρντι Λόπεθ που βρίσκεται στην Ισπανία για οικογενειακούς λόγους και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την Τετάρτη αλλά ούτως η άλλως ο 30χρονος μέσος που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο ματς με την Δόξα Δράμας δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την Κέρκυρα όπως και για την αναμέτρηση Κυπέλλου που ακολουθεί με την Παναχαϊκή.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα συνεχιστεί την Τετάρτη με διπλή προπόνηση που θα γίνει στις 10 το πρωί και στις 3.30 το μεσημέρι.

Κυκλοφορούν την Πέμπτη τα εισιτήρια

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό σήμερα μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με την Κέρκυρα η θύρα 6 θα παραμείνει κλειστή από την Αστυνομία για λόγους ασφαλείας ενώ οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη και θα τυπωθούν 4.700 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ για την θύρα 1, 15 ευρώ για τις θύρες 4 και 5 και 20 ευρώ για την θύρα 8.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook