Τέσσερα ακόμη μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Χίο συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για έναν 16χρονο ανήλικο και τρεις Ελληνες, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος δύο ακόμα Αλβανών οι οποίοι αναζητούνται.

Δυο από τους συλληφθέντες και συγκεκριμένα ο 16χρονος και ένας 19χρονος συνελήφθησαν στη Χίο, καθώς στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας είχε προκύψει η συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση.

Ο τρίτος 47 ετων συνελήφθη τη Δευτέρα σε οικία κοντά στις δικαστικές φυλακές της Χίου, όπου διενεργήθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της αναζήτησης των δύο Αλβανών, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, προμήθευαν την οργάνωση με ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από περιοχές της Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε ο 47χρονος, ενεργώντας κατα εντολή 30χρονου συνεργού του από το Μεσολόγγι, είχε μεταβεί ακτοπλοϊκώς στη Χίο, από την Αθήνα, με σκοπό να φυγαδεύσει τους παραπάνω δυο αλλοδαπούς.

Μετά από κινητοποίηση των αρμόδιων αστυνομικών αρχών, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο Μεσολόγγι και ο 30χρονος.


protothema.gr