Ο Νέος Υπαίθριος Εκθεσιακός χώρος – Πολυχώρος PLATANIAS Exhibition Center, ο μοναδικός μόνιμος εκθεσιακός χώρος –Πολυχώρος στην Δυτική Κρήτη, στον Πλατανιά Χανίων (11 χιλιομ. από το κέντρο της πόλης των Χανίων) μετά την πρώτη θεματική έκθεση που διοργάνωσε με θέμα : ECO CRETE 2011 – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Φωτοβολταϊκά Συστήματα, ετοιμάζει την δεύτερη «παραγωγή» του για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012, οι εγκαταστάσεις του Πολυχώρου «μεταμορφώνονται» σε ένα χαρούμενο Εορταστικό Παιδότοπο με εκδηλώσεις & happenings, αφιερωμένες στα Παιδιά και σε αυτούς που αισθάνονται…παιδιά!..
Το Τρενάκι των γιορτών, το Καρουζέλ, το Καράβι με την απίθανη τσουλήθρα και τον τεράστιο καταπέλτη, οι Κλόουνς, οι Ζογκλέρ, οι Ταχυδακτυλουργοί, και ο Άγιος Βασίλης θα είναι κάθε μέρα στην παρέα μας για ξεχωριστές στιγμές ξεγνοιασιάς και ξέφρενου παιχνιδιού.
Συγρόνως όλη την περίοδο των γιορτών στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου , παράλληλες δράσεις και δρώμενα με άξονα το Παιδί και την ιδέα της Αλληλεγγύης, του Εθελοντισμού, της προβολής του Φυσικού μας πλούτου και του Πολιτισμού μας θα έχουν το δικό τους χώρο!

\"\"

Ο Πολυχώρος με μεγάλη χαρά, φιλοξενεί τον Θαλασσόκοσμο, τον Εθνικό Δρυμό της Σαμαριάς, τους Γιατρούς του Κόσμου, τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης ΟΡΙΖΟΝΤΑ και βέβαια από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει το αθλητικό σωματείο που εκπροσωπεί την περιοχή μας στην β΄εθνική κατηγορία, ο Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ!
Ευκαιρία να δείτε και να μάθετε για την Χλωρίδα και την πανίδα της Κρήτης μας, να μιλήσετε με τους Γιατρούς του Κόσμου, να ενημερωθείτε από τον Σύλλογο ΟΡΙΖΟΝΤΑ για το έργο του, να γνωρίσετε από κοντά την ομάδα φαινόμενο της φετεινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, τον Α.Ο. Πλατανιά! 
Όλη την περίοδο των εορταστικών εκδηλώσεων θα έχετε την ευκαιρία στην Μικρή Σκηνή μας, να δείτε και να ακούστε μοναδικές Μουσικές και Θεατρικές παραστάσεις, από επαγγελματίες Μουσικούς αλλά και από Παιδιά, καθώς επίσης στο χώρο της Mini Gallery θα παρουσιάζονται ζωγραφικά έργα, χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές…
(Κάθε δημιουργός μπορεί να παρουσιάσει ΔΩΡΕΑΝ το έργο του, είτε αυτό είναι καλλιτεχνική δημιουργία, είτε κατασκευή).
Παράλληλα με τις παραπάνω δράσεις και σε όλη την περίοδο των εκδηλώσεων (16/12 – 8/01) ο Πολυχώρος του Πλατανιά διοργανώνει Λαχειοφόρο αγορά με τον ΛΑΧΝΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των παρακάτω φορέων – συλλόγων: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς & Ζήτησης ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ – Φορέας Διαχείρησης Εθνικού Δρυμού ΣΑΜΑΡΙΑΣ – Α.Ο . ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook