Το πανέμορφο μοντέλο διαγράφει στην Τουρκία μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ, τη στιγμή που στην Ελλάδα η κρίση είναι μεγάλη και οι δουλειές ελάχιστες.

Η Βάσω Κολλιδά είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα της νέας γενιάς και οι επιλογές που έχει κάνει μέχρι σήμερα την κατατάσσουν στα πέντε πιο καλά και σέξι editorial κορίτσια. Η Βάσω έχει μετακομίσει στη Σμύρνη για να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της μόδας και μας μιλάει για το πώς είναι εκεί η ζωή, αν υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες και το πώς αντιμετωπίζει την αποχή της από την τηλεόραση μιας και η περσινή πορεία στο Κους-Κους ήταν πετυχημένη γι αυτήν.

\"http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/fd304fec4c3a75cb4c50c97828fb1911_M.jpg?t=1323772847\"Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα νότια προάστια όπου και μένει μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο ήταν μέτρια μαθήτρια και είχε έφεση στον αθλητισμό. Σπούδασε στο τμήμα ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά. Η επίσημη πρώτη της δουλειά ήταν στον Άγιο Μαυρίκιο το 2006 για ένα editorial περιοδικό αμέσως μετά τον τίτλο της Playmate.

Το fashion tour που έκανε στην Ευρώπη για τον οίκο Armani είναι μια από τις δυνατότερες στιγμές της καριέρας της. Έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο και στο Μιλάνο για να περπατήσει πάνω σε πασαρέλα και φέτος ξενιτεύτηκε για την Τουρκία που είναι πολύ δυνατή αγορά και πολλές ελληνίδες δοκιμάζουν την τύχη τους. Σαν Υδροχόος στο ζώδιο είναι ευαίσθητη και πάντα η ψυχή της παρέας και όταν αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα πριν λίγους μήνες ξάφνιασε πολλούς. «Έπρεπε να πάρω μια απόφαση για την καριέρα μου. Η Τουρκία έχει πολλές ευκαιρίες στο μόντελινγκ και βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο. Είμαι εδώ αρκετό καιρό και μαθαίνω την ανάπτυξη της μόδας. Δουλεύω σε ένα πολύ καλό πρακτορείο και διαφέρει πολύ από την Ελλάδα. Υπάρχει επαγγελματισμός και τα ωράρια είναι πολύ αυστηρά καθημερινά. Έχουμε οδηγό όλες οι κοπέλες και μας πηγαίνει στα κάστινγκ. Υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο και εγώ μέχρι τώρα έχω δουλέψει πολύ στις διαφημιστικές καμπάνιες σε μεγάλες εταιρίες ρούχων».

\"http://www.ishow.gr/Thumbnail.ashx?url=/files/shows/images/66/66CFCC55-465D-4C0B-A25E-31E01B6F1D77.JPG&x1=0&y1=0&x2=0&y2=0&width=950&height=750&resize_mode=0\"

Η απουσία από την τηλεόραση την στεναχώρησε

«Η τηλεόραση είναι ένα βήμα παραπάνω σ\’ αυτό που έκανα μέχρι στιγμής. Το σκέφτηκα πολύ καλά και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρω. Σίγουρα έχει πολλές απαιτήσεις, γρήγορους ρυθμούς και ευθύνες αλλά θα μάθω πολλά. Αυτά δήλωνε λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου τον Μάιο, γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσει και φέτος να είναι μέλος στην μεσημεριανή παρέα που τελικά κόπηκε. Σήμερα η Βάσω με πιο ώριμη σκέψη μας εξηγεί πόσο την πείραξε που είναι εκτός. «Η τηλεόραση έμεινε σαν απωθημένο μου μέσα μου. Ήθελα και ένα δεύτερο χρόνο γιατί μια σεζόν ισούται με καμία. Αλλά τώρα κοιτάω μπροστά. Είναι δυσάρεστο να μένει ο κόσμος χωρίς δουλειά αλλά ευτυχώς είχα τα ψυχικά αποθέματα να κυνηγήσω αυτό που αγαπώ και τώρα να είναι εδώ στην Τουρκία. Θα μείνω τουλάχιστον τρεις μήνες ακόμη γιατί έχω υπογράψει συμβόλαια για δουλειές. Αν συνεχίσουν έτσι να έρχονται οι δουλειές θα αναγκαστώ να παραμείνω και άλλο εδώ» μας λέει η γοητευτική κοπέλα.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και το πόσο της λείπει

\"http://i37.abimg.gr/ko/kollida_xatzhxrhstidhs_full_in_love_417359_b.jpg\"Η πρώην Playmate Βάσω Κολλιδά και ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Νίκος Χατζηχρηστίδης ζουν τον απόλυτο έρωτα εδώ και περίπου δύο χρόνια. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι αρκετές αφού η Βάσω λόγω του modeling είναι με μια βαλίτσα στο χέρι ενώ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και φέτος αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση να ξενιτευτεί. Εκείνος με τις επιχειρήσεις του τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Χαλκιδική δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο.

 Ωστόσο, προσπαθούν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά τους για να κάνουν αποδράσεις προκειμένου να επιδοθούν στα αγαπημένα τους extreme sports. Η ξανθιά καλλονή έχει την δική της εξήγηση και γι αυτό σε μια από τις σπάνιες φορές που μιλάει για την προσωπική της ζωή. «Είναι δύσκολο καταρχάς να φεύγεις από το σπίτι σου και να αλλάζεις συνήθειες και να συγκατοικείς με κοπέλες που δε ξέρεις. Θέλω όμως να νιώθω δημιουργική και να σκέφτομαι θετικά. Σίγουρα σου λείπουν οι δικοί σου άνθρωποι αλλά ξέρω ότι είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Και η οικογένειά μου και το αγόρι μου. Με υποστηρίζουν σε όποια απόφαση και αν έχω πάρει μέχρι σήμερα. Έρχονται και με βλέπουν και ίσως τα Χριστούγεννα έρθω και εγώ Ελλάδα λίγο».

(queen)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook