Σύσκεψη για το μέλλον του κολυμβητηρίου Χανίων, το οποίο με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιο, υπήρξε την Τρίτη (13/12) αργά το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Κωνσταντίνου στη Νέα Χώρα.

Οι φορείς που έδωσαν το παρών, αφού εξέφρασαν τη βαθύτατη ανησυχία τους για το ζήτημα, αποφάσισαν να καταθέσουν εγγράφως τις απόψεις και τις προτάσεις  τους αλλά και να συντονίσουν τις από εδώ και στο εξής ενέργειές τους έτσι ώστε να μη μπει λουκέτο σε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς πνεύμονες της Κρήτης αλλά και σε μία από τις πληρέστερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να αποσταλεί ψήφισμα προς όλους τους φορείς που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το κολυμβητήριο Χανίων καθώς επίσης και να δημιουργηθεί μία 5μελής επιτροπή, η οποία σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, θα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει μία οριστική λύση στο πρόβλημα.

Την επιτροπή αυτή αποτελούν, ο Πατήρ Αντώνιος Σαπουνάκης, ιερέας της ενορίας Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης της Νέας Χώρας, ο κ. Κόρακας, πρόεδρος του Συλλόγου ξενοδόχων και καταστηματαρχών Νέας Χώρας, ο κ. Κοντορινάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Χανίων, ο κ. Φινοκαλιώτης, εκπρόσωπος γονέων των αθλητών του Ν.Ο. Χανίων και η κ. Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Ο. Χανίων.

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες, η πρωτοβουλία που πάρθηκε από τους δημότες της Νέας Χώρας είναι εξόχως σημαντική και καταδεικνύει απόλυτα την ανησυχία που εκφράζει η κοινωνία των Χανίων για την απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά οι φορείς που συμμετείχαν σε αυτή την σύσκεψη:

• Σύλλογος επαγγελματιών αλιέων Νέας Χώρας

• Σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων Νέας Χώρας

• Σύλλογος ξενοδόχων και καταστηματαρχών Νέας Χώρας

• Σύλλογοι δημοτικών και γυμνασίων Νέας Χώρας

                                                            

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook