Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ρεθύμνης τα τελευταία χρόνια διοργανώνουν στο νομό ένα εορταστικό πακέτο που απευθύνεται στους κατοίκους της πόλης, τους επισκέπτες από την ενδοχώρα, στους κατοίκους της ενδοχώρας αλλά και στους επισκέπτες του Ρεθύμνου εντός και εκτός Κρήτης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου :

\”Το ταξίδι μας λοιπόν και φέτος ξεκινάει :

Παρασκευή 16/12/2011 Δημοτικό Σχολείο Αγίας Φωτεινής, Δήμου Αμαρίου, ώρα 10.00
Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, με μουσικοκινητικά και αγωνιστικά παιχνίδια, μαγικά κόλπα, ζωγραφική στο πρόσωπο, τατουάζ, μαλλί της γριάς. Στο τέλος για τα καλά παιδιά θα έλθει και ο Άγιος Βασίλης και θα μοιράσει δώρα.

Σάββατο 17/12/2011 Ακούμια Δήμου Αγίου Βασιλείου,
Θέατρο σκιών, αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου, ώρα 19.00 Ένα έργο από τον Κρητικό Καραγκιοζοπαίχτη Νίκο Μπλαζάκη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και οι καλικάντζαροι» σε μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Καλεσμένοι όλοι οι φίλοι του Θεάτρου Σκιών από την περιοχή.

Κυριακή 18/12/2011– 3 εκδηλώσεις
• Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνου Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά : Μια πεντάωρη απασχόληση για τα παιδιά όσο οι γονείς ψωνίζουν στην αγορά. Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι Μαθήματα Μαγειρικής για τους νεαρούς και τις νεαρές chef με συνταγές για Χριστουγεννιάτικα γλυκά, μπισκότα κ.α. καθώς επίσης θα παρακολουθήσουν και μαθήματα κατασκευής Χειροποίητης κάρτας.

• Αρκαδίου Μεγάλο party : Παράλληλα από τις 12.00 έως τις 14.00 στην οδό Αρκαδίου θα πραγματοποιηθεί Μεγάλο party με μουσική, χορό, κεράσματα σοκολάτας, βουτήματα κ.α. από την μαγείρισσα του χιονιού για όλους τους φίλους της αγοράς. Παράλληλα ο Μάγος μας χαρίζει θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

• Επισκοπή Δήμου Ρεθύμνου : στο Γυμνάσιο της Επισκοπής στις 18.00 ο Μάγος μας χαρίζει θέαμα με κόλπα ταχυδακτυλουργικά με την συμμετοχή όλων των φίλων μας από την περιοχή. Θα περάσει κι ο Άγιος Βασίλης να παραλάβει τα γράμματα των παιδιών για να στείλει τα πρωτοχρονιάτικα δώρα, αλλά και για φωτογραφηθεί μαζί τους.

Τρίτη 20/12 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου
Χρώμα βάζω και αλλάζω Καλικάντζαρος να μοιάζω!!!! Οι αρχηγοί των καλικάντζαρων περιμένουν τα παιδιά, στην έξοδο του Σχολείου προς την Εθνικής Αντιστάσεως, από τις 12.00 έως τις 14.00 να τα μεταμορφώσουν με γιορτινά σχέδια στο πρόσωπο και στο σώμα!!! οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… ο γελαστός τάρανδος κοντά τους για στιγμές χαράς και κεφιού με την συνοδεία ζωηρής εορταστικής μουσικής!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook