Ο καλύτερος φίλος του παλαιστή Hulk Hogan, επίσης παλαιστής, γνωστός με το παρατσούκλι Brutus \’The Barber\’ Beefcake, αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του Hulk ότι… οι δυο τους είχαν ομοφυλοφιλική σχέση!

Ο Beefcake, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ed Leslie, είπε στο TMZ ότι πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά της πρώην γυναίκας του διάσημου παλαιστή Hulk Hogan, Linda.

Τον περασμένο Ιούνιο εκείνη είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι οι δύο παλαιστές είχαν «σχέση και έξω από το ρινγκ»

Ο ίδιος ο Hogan έχει καταθέσει αγωγή για δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του, η οποία ισχυρίζεται ακόμη ότι βιαιοπραγούσε επάνω της κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

\"\"

«Την γνωρίζω για περισσότερα από 40 χρόνια. Προσπαθεί να καταστρέψει την καριέρα μας και αυτό δεν είναι δίκαιο. Ο Hulk είναι καταπληκτικός άνθρωπος και του αξίζει να είναι ευτυχισμένος» είπε ο Beefcake.

«Αν κάτι από αυτά ήταν αλήθεια, θα το παραδεχόμουν. Και αν ήμουν ομοφυλόφιλος θα το έλεγα» είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Us Weekly.

\"\"

«Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι αστείο. Δεν μπορώ να γελάσω με αυτά τα πράγματα. Δεν βρίσκω κάποιο νόημα σε όλα αυτά που ισχυρίζεται η Linda» πρόσθεσε.

Η Linda πήρε πάνω από το 70% της περιουσίας του ζεύγους όταν χώρισαν. Με τον Hogan έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 23χρονη Brooke και τον 21 ετών Nick.

\"\"

(newsbeast)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook