Ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση « Η ΡΟΔΑΥΓΗ» σας προσκαλεί το Σάββατο 17/12 και την Κυριακή 18/12 στο καλλιτεχνικό παζάρι που διοργανώνεται για τη στήριξη του συλλόγου στο χώρο τέχνης ART BOX, οδός Στρατηγού Βάσου 8 & Πλαστήρα (κοντά στο INTER MAX, Χανιόπορτα).

Στο παζάρι, εκτός από χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, που έφτιαξαν τα Άτομα με Νοητική Υστέρηση που υποστηρίζει ο Σύλλογος, θα εκτεθεί προς πώληση και ορειχάλκινο γούρι του ’12 που φιλοτέχνησε ο Σπύρος Κανάκης στην «Αίθουσα θαυμάτων» σε συνεργασία με τα ίδια Άτομα.

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 17/12 από τις 12:00-22:00 και Κυριακή 18/12 από τις 12:00-20:30. Για πληροφορίες και προπώληση του γουριού τηλ.επικ.: 698 9402094.

Ο Σύλλογος « Η ΡΟΔΑΥΓΗ» συστάθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 με σκοπό την υποστήριξη και δημιουργική απασχόληση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, αυτοεξυπηρετούμενων και εκπαιδεύσιμων, και στεγάζει τη λειτουργία του προσωρινά στο ΚΑΠΗ Δειλινών, χώρο που έχει διαθέσει γι αυτό το σκοπό ο Δήμος Ηρακλείου.

Στο ξεκίνημα του ο Σύλλογος βρήκε συμπαραστάτη και την Περιφέρεια Κρήτης της οποίας άνθρωποι και υπηρεσίες συστρατεύτηκαν στην εξεύρεσης πόρων και κατάλληλων προγραμμάτων για την προώθηση και επίτευξη των στόχων της Ροδαυγής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook