Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Αποστόλης Βουλγαράκης και ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.ΔΥ.Κ. Γιάννης Μπατζέλης επισκέφθηκαν το Φράγμα Βαλσαμιώτη όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποπεράτωσης παράλληλα με τη κατασκευή του αγωγού σύνδεσης.

Μαζί τους ήταν επίσης τα μέλη του Τεχνικού Συμβουλίου του Ο.Α.ΔΥ.Κ. , η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Ελένη Δοξάκη, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Χανίων Σοφοκλής Τσιραντωνάκης, και η υποδιευθύντρια της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Χανίων Χρύσα Χαριτάκη, που ενημερώθηκαν για τη πορεία εξέλιξης του έργου από τους επιβλέποντες μηχανικούς του οργανισμού και τους εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας.

Σύμφωνα με τον κ.Βουλγαράκη το φράγμα, το μεγαλύτερο υπό κατασκευή έργο υποδομής στη Δυτική Κρήτη, με εκπεφρασμένη πλέον τη βούληση της πολιτείας και την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης για χρηματοδότηση, μπορεί να ολοκληρωθεί εντός του 2012.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.ΔΥ.Κ. κ.Μπατζέλης τον διαβεβαίωσε ότι οι εργασίες κατασκευής του αγωγού σύνδεσης προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και λόγω της τεχνογνωσίας της αναδόχου εταιρείας, όπως και τα έργα στο πρόσθετο σώμα αντιστήριξης.

Στο τέλος της επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βουλγαράκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Φράγμα Βαλσαμιώτη θα ολοκληρωθεί και με τη λειτουργία του θα συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη του τόπου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook