Τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ έκανε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ ο Χρήστος Παπανικολάου.

Ο 26χρονος πλέϊ μείκερ αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πει το ναι στην πρόταση της κρητικής ομάδας ενώ μίλησε και για την αγωνιστική του ετοιμότητα καθώς θα βρίσκεται στην αποστολή του ΟΦΗ για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο με τον Αμύντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρ. Παπανικολάου :

Πως προέκυψε η συμφωνία με τον ΟΦΗ;

«Ο τραυματισμός του γκαρντ του ΟΦΗ, Σάκη Παναγάκη ήταν η αιτία. Μιλήσαμε με την διοίκηση και συμφωνήσαμε».

Πως κρίνεις την επιλογή σου;

«Δεν έχω παρακολουθήσει τον ΟΦΗ αλλά γνωρίζω παιδιά από την ομάδα που είχαν να μου πουν ένα καλό λόγο για τον ΟΦΗ. Πανελληνίως ο ΟΦΗ έχει δείξει καλά στοιχεία και τον διακρίνει μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου στον ΟΦΗ. Έχω αγωνιστεί σε ομάδες της Β.Ελλάδας και πάντα έψαχνα να αγωνιστώ και νοτιότερα. Το βρίσκω ιδανικό που θα αγωνίζομαι στην Κρήτη και στον ΟΦΗ\”.

Αγωνιστικά είσαι έτοιμος να βοηθήσεις;

«Έχω να αγωνιστώ για τρεισήμισι μήνες περίπου. Βέβαια προπονούμαι εντατικά αλλά πρέπει να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα θα μιλήσω με τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου, ώστε να ενταχθώ στην ομάδα αγωνιστικά το συντομότερο δυνατό. Άλλωστε γι αυτό είμαι εδώ. Για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει κάτι καλό. Έχει τις δυνατότητες .Δεν γνωρίζω ακόμα πολλά πράγματα, αλλά να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας, ώστε η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook