Οι αρτοποιοί των Τρικάλων στο «Μύλο των Ξωτικών», στο πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, κατάφεραν να παρασκευάσουν μία τεράστια φρατζόλα ψωμί, βάρους 230 κιλών.

Η ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος δεν είναι μόνο τα κιλά, αλλά και η 3 μέτρων γάστρα που ψήθηκε το ψωμί. Οι αρτοποιοί που συμμετέχουν στον μαγικό κόσμο του Μύλου των Ξωτικών, θέλησαν με αυτό τον τρόπο να προβάλουν το ψωμί του φούρνου της γειτονιάς και των Τρικάλων.Ένα σπουδαίο εγχείρημα, που ίσως αναγνωριστεί σαν ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες.



zougla.gr