Νέα διανομή τροφίμων πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Κοινωνικού της Παντοπωλείου, με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, και της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη για θέματα κοινωνικής πολιτικής κας Θεανώς Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

Η νέα διήμερη διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο Ηράκλειο, και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 τις ίδιες ώρες στις Μοίρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από τους κοινωνικούς λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ για να παραλάβουν τα τρόφιμα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Το σημαντικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουν ενεργά η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, και στη συγκεκριμένη διανομή, οι παρακάτω έμποροι - προμηθευτές - επιχειρηματίες τροφίμων:

 Κρητικά αναψυκτικά «Φήμη»
 Ζηδιανάκης ΑΕ
 Σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ΑΕ
 Βοθήλια ΑΕ-επιτραπέζιο νερό Σεληνάρι
 Βότομος ΑΕ
 Καφές Δανδάλη
 Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου
 ΠΡΟΜΕΚ (μελάκι)
 Χριστόφορος Βενέρης
 Σταματάκης & Υιοί
 Σούπερ μάρκετ Μακρυγιαννάκη Αικατερίνη
 Σούπερ μάρκετ Καδιανάκη
 Ένωση Μεσσαράς
 Ζαχαροπλαστείο Λεωνίδα Κλάδου
 Ελευθέριος Κανάκης, τυποποίηση όσπριων-ρυζιού
 Μύλοι Κρήτης ΑΕ
 Arla, Βελιβασάκης ΑΕ
 Creta Farm
 Δανδουλάκης Εμμανουήλ