Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων προωθεί συστηματικά πολιτικές και δράσεις στη λογική της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Απορριμμάτων.

Αυτές οι δράσεις στηρίζονται απόλυτα στη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών, στην ευαισθητοποίηση όλων των τοπικών κοινωνικών φορέων και συλλόγων, στην ενεργοποίηση των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών, διοργανώνουμε εκδήλωση ενημέρωσης–ευαισθητοποίησης για την Ανακύκλωση στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:30.

Το πρόγραμμα Ανακύκλωσης προωθείται και στη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αστερουσίων με σκοπό να καλύπτει πλέον το σύνολο του Δήμου μας. Η ανοικτή μας πρόσκληση για πραγματική διαβούλευση με τη κοινωνία απευθύνεται σε όλους.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

18:00 Έναρξη
18:00 -18:30 Ρούσος Κυπριωτάκης, Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων: «Η πολιτική του Δήμου για την Διαχείριση Απορριμμάτων»
18:30-19:00 Γεώργιος Βισκαδούρος, Φυσικός, Σύμβουλος του Δήμου σε θέματα Διαχείρισης Απορριμμάτων «Η ανακύκλωση στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων»
19:00- 19:30 Σφακιανάκη Μαρία, Υπεύθυνη ΚΠΕ Αρχανών «Ανακύκλωση, Εκπαίδευση και Περιβάλλον»
19:30-21:00 Γκιουρέμου Κάλλια, Κριτσωτάκη Φρίντα, Χατζάκης Στέργιος, Μέλη Παιδαγωγικής Ομάδας του ΚΠΕ Αρχανών «Μα δεν υπάρχουν καθόλου σκουπίδια; Ανακυκλώνω και επιβιώνω» Βιωματικά εργαστήρια
21:00 -21:30 Ερωτήσεις
22:00 Λήξη Εσπερίδας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook